Afbeelding

W. Baijens Service & Onderhoud Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 32, Jaargang 22 |

DELFT – Willem Baijens heeft met zijn bedrijf W. Baijens Service & Onderhoud dit jaar een nieuwe bus gekocht. Om hiermee nog beter voor de dag te kunnen komen, liet hij die door RODI Media reclame & belettering voorzien van bedrijfsnaam en contactgegevens.

“Ik vind ‘m schitterend geworden”, zegt Willem Baijens. “Precies zoals ik het wilde.” Hij liet de klus door RODI uitvoeren omdat hij hier al vijftien jaar naar tevredenheid zaken mee doet. “Ik laat hier daarom binnenkort ook T-shirts, reclameborden en visitekaartjes voor m’n bedrijf maken.”
Willem Baijens werkt als ZZP’er en focust zich met zijn bedrijf vooral op schilderswerk. Als het in de winter iets rustiger is wat schilderklussen betreft, neemt hij ook andere service- en onderhoud gerelateerde klussen aan. Hij kan inmiddels op heel wat vaste klanten rekenen. “Ik probeer m’n werk altijd optimaal te doen en alles helemaal naar de zin van de klant te krijgen. Als dat zo is, dan pas hoeft er te worden betaald. Veel klanten geven me blindelings hun sleutel. Dat ik zoveel vertrouwen krijg is het fijnst.” Kijk voor meer informatie op de website www.baijensonderhoud.nl of bel naar 06-22397199. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12