Afbeelding

Delftse Uitdaging voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

De Delftse Beursvloer werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd door de Delftse Uitdaging, voorheen Bedrijf & Samenleving. Bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties  troffen elkaar en sloten maar liefst 187 matches, afspraken waarbij de bedrijven medewerking toezegden aan vrijwilligersorganisaties, die daarvoor in ruil weer bepaalde diensten aanboden.
“Het was weer een groot succes”, zegt Laura Visser die namens de Delftse Uitdaging voor de organisatie tekende. “Mooi om te zien dat er duurzame banden zijn gesmeed die soms jarenlang stand houden. Natuurlijk zijn er ook contacten die eenmalig zijn. Waar het om gaat is dat bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden en over en weer iets voor elkaar kunnen betekenen.”
Voor vlaggen en Roll Up Banners klopte de Delftse Uitdaging aan bij RODI. Het leek even mis te gaan, maar op de dag van de Beursvloer waren de blikvangers aanwezig en ik moet zeggen, ze zagen er geweldig uit.”
Zie voor meer informatie de website www.delftseuitdaging.nl . Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12