Afbeelding

Exact Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 43, Jaargang 22 |

DELFT – Exact is deze maand op de radio, in print en op sociale media begonnen met haar campagne rond de daadkrachtige business software van Exact. Als ondersteuning hiervan liet Exact door RODI reclame & belettering een grote raamsticker maken en aanbrengen op het hoofdkantoor langs de A13.

Exact koos voor RODI omdat het in het verleden altijd goed samenwerkte met Setup Signing, waarmee RODI is samengegaan. “Er wordt snel geschakeld en dat is prettig werken”, geeft Jelle Zuidema van Exact aan. Exact is blij met het geleverde werk van RODI. “Het ziet er goed uit, maar we kijken op dit moment nog wel naar hoe we de sticker beter kunnen uitlichten. Voorlopig hangt ‘ie er namelijk nog wel even.”
Exact maakt daadkrachtige business software. Al dertig jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. “Onze business software zorgt ervoor dat bedrijven zich voluit kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Zodat ze niet hoeven te wachten op wat de toekomst brengt, maar deze zelf kunnen bepalen. Exact. Focus on what’s next.”
Zie voor meer informatie de website www.exact.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12