Afbeelding

Delft City Shuttle Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 27, Jaargang 23 |

Chauffeurs Trudy Hardy (links) en Yvonne van Os bij één van de zes stops van de Delft City Shuttle: Hotel Delft Centre.

DELFT – Iedereen kan sinds begin dit jaar in één van de Delft City Shuttles stappen, een kaartje kopen en een rondje door Delft maken. De shuttles zijn sinds kort door RODI reclame & belettering helemaal in Delfts blauwe stijl gebracht.

Het ontwerp hiervoor is gemaakt door Paul Bartels, ontwerper bij de Porceleyne Fles. “We krijgen hartstikke leuke reacties op de nieuwe uitstraling van de wagens”, vertelt Martijn Kirsten van Delft City Shuttle. “Ze trekken heel wat bekijks. Veel Delftser dan dit kunnen de wagens niet worden. We zijn er heel blij mee.”

De Delft City Shuttles rijden zeven dagen per week van 11.00 uur tot 17.00 uur langs de zes stops: De Markt, het Hampshire Hotel Delft Centre, Vakantiepark Delftse Hout, het Science Centre, Westcord Hotel en Royal Delft Porceleyne Fles. Om het kwartier worden deze plekken door de shuttles aangedaan. “Veel mensen vinden het geweldig om zo een rondje door Delft te rijden”, weet Martijn Kirsten. “Het loopt hartstikke goed. De volgende stap is dat chauffeurs onderweg als een soort gids over de stad vertellen.” Dinsdag 7 juli om 16.30 uur is op het terrein van GGZ Delfland nog een officiële opening met borrel om het goede begin van Delft City Shuttle te vieren. Iedereen is welkom. Zie voor meer informatie www.delftcityshuttle.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12