Afbeelding

HELD Coaching Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 31, Jaargang 22 |

DELFT – Menno Notenboom van HELD Coaching neemt zes keer per week een groep sportievelingen op sleeptouw voor een bootcamp in de buitenlucht. Om hier meer bekendheid aan te geven liet hij onlangs flyers verspreiden door RODI Verspreiding.


“We gingen eerst zelf proberen die flyers te verspreiden, maar na vijftig deuren dachten we: Laat maar zitten”, vertelt de sportieve Delftenaar. RODI Verspreiding bood uitkomst en liet z’n folders door heel Delft verspreiden. Daar kwamen al wat reacties op van lieden die zweetdruppels en spierpijn niet schuwen. “Ideaal dat al die folders voor me zijn verspreid zonder dat je er omkijken naar hebt.” Menno liet daarnaast door RODI T-shirts bedrukken met de naam van zijn onderneming erop.
Daarmee kan hij voor de dag komen bij de groepen voor wie hij bootcamps organiseert. Dat doet hij woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend bij de aula van de TU en op maandag-, woensdag- en donderdagavond bij Knus in de Delftse Hout. HELD Bootcamp betekent intensief sporten met een kleine groep deelnemers. Zij bouwen tijdens Menno’s lessen aan hun kracht, uithoudingsvermogen, samenwerken en het verleggen van grenzen. Zie voor meer informatie de website www.held-coaching.nl of zoek naar HELDcoaching op Facebook. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12