De nieuwste haartrends voor dames, heren en kinderen

Algemeen

DELFT – Kapsalon Vera is een heerlijk plekje waar iedereen welkom is. Eigenares Vera Veldman doet van alles in haar vakgebied, zodat je kunt spreken van een allround kapsalon. Voor de nieuwste haartrends kunnen zowel dames als heren terecht en niet te vergeten kinderen.

Behalve knippen doet Vera ook veel op het gebied van kleuren, zoals een 3D-kleuring. “Hierbij kun je tot een heel mooi resultaat komen met allerlei verschillende tinten”, zegt Vera. “Ik zet ook extensions, zowel hele verlengingen als opvulling van iets dunner haar. Ook kan ik leuke kleuren als coupe soleil maken, alles is mogelijk. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ook kiezen voor een figuurtje in hun haar, zoals een plaatje of een eigen fantasievoorstelling.” 

Vera Veldman opende eind vorig jaar haar kapsalon boven SportsArt Jan Koster aan de Industriestraat 8. Zij heeft in deze korte tijd al veel klanten mogen ontvangen. Sinds kort is Kapsalon Vera ook een erkend leerbedrijf en is er dus plaats voor stagiaires en leerlingen. “Dat vind ik heel leuk om te gaan doen, het is weer een nieuwe uitdaging erbij. Op die manier blijf je lekker bezig in het vak. Zo heb ik vanaf maart ook speciale haarpunten-passen. Die schaf je eenmalig aan en daarmee kun je sparen voor kortingen op zowel behandelingen als producten. Zo heeft iedereen er wat aan.” Om de werkende mensen tegemoet te komen, heeft Vera de openingstijden iets aangepast. Op dinsdag is er een extra koopavond (12.00 tot 21.00 uur) en vrijdag is de kapsalon natuurlijk ook ’s avonds open (9.00 tot 21.00 uur). Voor ieder wat wils dus! Dus bel of kom langs voor een afspraak. 
Telefoon: (015) – 256 40 45. Kijk op www.kapsalonvera.nl voor de andere openingstijden en prijzen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12