Huis te koop: Saaymans Vaderhof 18, Delfgauw

Algemeen

Sfeervolle nieuwbouwwoning in de oude kern van Delfgauw

DELFGAUW – Bijna vijf jaar geleden kwamen Sjoerd en Marieke Haringman in deze fraaie geschakelde woning wonen. Het gaat om nieuwbouw in het oude gedeelte van Delfgauw.

De huizen in deze buurt zijn allemaal in ‘oude stijl’ gebouwd. “We gaan nu verhuizen, omdat we dichter bij onze familie en vrienden in de Bollenstreek willen wonen”, zegt Sjoerd. “Met onze kinderen Eline en Mijke gaan we er vaak heen, maar we zijn het steeds heen en weer rijden zat.” 

Het huis zelf is Sjoerd en Marieke heel goed bevallen. “Het liefst zouden we het oppakken en meenemen”, zegt Marieke. “Niet alleen het huis, maar de hele buurt is prettig. Het is rustig wonen en heel kindvriendelijk. Er rijdt namelijk geen doorgaand verkeer in de straat.” 

Het huis beschikt over een ruime woonkamer met een fraaie massief eiken vloer. De indeling van de kamer is erg praktisch. De wanden zijn bewerkt met spachtelputz. Aan de voorzijde is de moderne woonkeuken, die is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Er komt veel zonlicht de kamer binnen, want de achterpui bestaat vrijwel geheel uit glas. Via de schuifpui kom je in de zonnige achtertuin. Er is zonwering aanwezig die elektrisch te bedienen is. “Het is een tuin op het zuidwesten, dus we kunnen al lekker vroeg in het jaar buiten zitten”, zegt Sjoerd. “Dit zijn geschakelde woningen, dus de tuin ligt vrij. Hierdoor heb je veel privacy.”
Op de eerste etage zijn er drie ruime slaapkamers. De hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand. De luxe badkamer is tijdens de bouw vergroot en voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine, een wastafelmeubel, een tweede (zwevend) toilet en een designradiator. “Op de zolderverdieping hebben we twee kamers laten maken”, zegt Marieke. “Bovendien is daar een apart washok.” 

De zolderverdieping is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Eén van de zolderkamers heeft bovendien een wastafel. In beide kamers is er voldoende bergruimte achter knieschotten. In het washok zijn de wasmachine, de droger en de CV-ketel opgesteld. “Het is een heerlijk luxe en kwalitatief goed afgewerkt huis, dat je zo kunt betrekken”, zegt Sjoerd. “Behalve de eigen parkeerplaatsen voor twee auto’s hebben we ook een garage met een elektrische garagedeur. Deze garage is ook vanuit de hal te betreden. We kunnen dus altijd de auto’s kwijt.” 

Het schilderwerk is in 2006 uitgevoerd en het pand is tevens voorzien van GIW-garantie. Het geliefde plekje in de oude kern van Delfgauw is centraal gelegen ten opzichte van scholen, het winkelcentrum in Emerald en recreatiegebied De Delftse Hout, waar ook een leuke boerderijcrèche is. De uitvalswegen richting Delft, Zoetermeer en Rotterdam zijn makkelijk bereikbaar.

De vraagprijs voor deze woning is € 465.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: De Laen Makelaardij, (015) - 361 51 90 of www.delaen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12