Korte berichten

Algemeen

Editie: Week 33, Jaargang 21 |

Jilly Hartigan krijgt het Delftse Jongerenlintje

DELFT – De Delftse Jilly Hartigan heeft afgelopen dinsdag het Delftse Jongerenlintje 2013 uitgereikt gekregen. Wethouder Junius kwam het lintje opspelden. Jilly is aankomend jaar secretaris bij de Delftse Vakantie Activiteiten. Daarnaast is ze al drie jaar hoofdleidster van de groep kinderen met een verstandelijke beperking.

Zomerschool voor Senioren succesvol verlopen
DELFT - De Zomerschool voor senioren werd afgelopen vrijdag afgesloten met een knalfeest in het Buitenhuis aan de Buitenhofdreef. Vijftig senioren hebben zich aangemeld om op een gezellige manier afscheid van elkaar te nemen. Het Delfts Smartlappenkoor bracht de stemming er goed in. In de afgelopen drie weken hebben ruim vijfhonderd senioren meegedaan aan allerlei activiteiten. Het projectteam denkt alweer met plezier aan om met die ideeën aan de slag te gaan en het programma voor de Zomerschool 2014 te ontwikkelen.

Special Heroes Day bij de TU
DELFT - Op de sportaccommodatie van de TU wordt vrijdag 4 oktober de Special Heroes Day georganiseerd. De Special Heroes Day is een regionale sportdag waarbij bijna 600 leerlingen van 7 verschillende 'ZMLK-scholen' aan meedoen. Dit zijn scholen met ‘Zeer Moeilijk Lerende Kinderen’ met een verstandelijke handicap. De leerlingen zitten op scholen in Alphen aan den Rijn, Delft, Gouda, Leiden, Naaldwijk, Noordwijk, Nootdorp en Zoetermeer. Zie voor meer informatie de website www.specialheroes.nl.

DIVA Delft is mantelzorgvriendelijk
DELFT - DIVA Delft is de eerste Delftse organisatie die de erkenning mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid ontvangen heeft van de Stichting Werk en Mantelzorg. DIVA Delft heeft deze erkenning gekregen omdat er in  de organisatie structureel aandacht is voor de combinatie van werk en mantelzorg.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12