Hoe was het vroeger in Delft?

Algemeen

DELFT – Het Techniek Ontmoetingspunt, kortweg TOP, aan de Hippolytusbuurt 14 in Delft organiseert in samenwerking met de Gemeente Delft vier bijeenkomsten voor Delftenaren en oud-Delftenaren.

Op 8 december krijgen de bezoekers vanaf 20.00 uur de gelegenheid te vertellen hoe het vroeger was in Delft. Hoe zagen de Delftse buurten er vroeger uit? Hoe ging het dagelijks leven eraan toe? Welke avonturen werden er beleefd, wie woonden er en welke bedrijven waren er gevestigd? Tijdens de bijeenkomst krijgen Delftenaren en oud-Delftenaren de kans om aan de hand van foto's, films en persoonlijke herinneringen het verhaal van de buurt of wijk te vertellen. 

De avond, die op 8 december in het teken staat van de Wippolder en de TU-wijk, wordt gehouden omdat enkele Delftse wijken de komende jaren een heel ander aanzicht krijgen, zoals de Spoorzone, maar ook de TU-wijk, de omgeving van de Rotterdamseweg en Poptahof, de wijk die momenteel een grote facelift ondergaat. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij organisator Tijn Noordenbos via tijn.delft@hetnet.nl. Leuke, gekke, mooie, of ontroerende herinneringen aan deze wijk of interessant foto- en filmmateriaal is van harte welkom.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12