Huis te koop: Roland Holstlaan 777, Delft

DELFT – Na bijna vijf naar volle tevredenheid in dit driekamer-appartement gewoond te hebben, verhuist Claudia van Dijk naar Zeeland.

Volledig gemoderniseerd hoekappartement in een rustige omgeving

Ze is kort geleden getrouwd. Zij en haar kersverse echtgenoot hebben besloten in zijn huis te gaan wonen. Hij is namelijk vanwege zijn werk aan Zeeland gebonden. “Het is me hier altijd prima bevallen, ik vind Delft een heerlijke stad”, zegt Claudia. Niet alleen de stad Delft is de van oorsprong Rotterdamse goed bevallen. Hetzelfde geldt voor haar appartement (met een royale berging in de onderbouw). Toen ze er kwam wonen, heeft ze de woning ingrijpend laten verbouwen. Hierdoor ziet het er nu perfect uit en is het zo te betrekken. “Ik heb eigenlijk alles gemoderniseerd”, zegt Claudia. “Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en toilet, eigenlijk alles. Ik heb ook de gang vergroot door twee bergkasten weg te halen. Hierdoor is de entree veel ruimer en dat is wel zo prettig. Hier is ook de groepenkast die ik heb laten uitbreiden.” 

Het is een hoekappartement en de woonkamer heeft een raam in de zijmuur. Dat zorgt ervoor dat de kamer altijd erg licht is. De woonkamer meet 4.65 bij 6.20 meter. Op de grond ligt een fraaie laminaatvloer met een v-groef. Vrijwel het hele appartement is hier overigens van voorzien. De dubbele openslaande deuren in de woonkamer bieden toegang tot het brede balkon over de volle breedte van het appartement. Hier is buitenelektra aanwezig. “Het uitzicht is goed”, zegt Claudia. “Als je op het balkon zit kijk je op veel groen.” 

Grenzend aan de woonkamer is er een slaapkamer van 2.75 bij 4.50 meter. Claudia heeft hier dubbele schuifdeuren laten plaatsen. “Je zou eventueel ook een kamer-en-suite kunnen maken. Dan heb je dus een zijkamer. Daar kun je dan bijvoorbeeld de eettafel neerzetten.” 

De keuken van 4.35 bij 2.45 meter bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Deze is luxe uitgevoerd en heeft een hoekopstelling. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een koel-vriescombinatie, een vijfpitsgascomfort met wokbrander, een RVS wasemkap, een vaatwasser en een hetelucht-/combimagnetron. “De keuken is echt wel een blikvanger in het huis”, zegt Claudia trots.
De andere slaapkamer is ook aan de voorzijde van het appartement. Die kamer meet 2.75 bij 4.45 meter en hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Voor iemand die hier alleen woont, zoals Claudia de afgelopen jaren, is dit een ideale extra werkkamer. Via de gang is de luxe uitgevoerde badkamer van 1.75 bij 2.15 meter te betreden. De badkamer heeft een inloop(stort)douche en een wastafelmeubel. Het afzonderlijke zwevende moderne toilet is in dezelfde stijl uitgevoerd. “Het is gewoon een heel fijn appartement, waar je heel rustig kunt wonen”, zegt Claudia. “Er is namelijk geen galerij, maar als je de lift uitstapt sta je op een portiek met twee deuren. Ik heb dus eigenlijk maar één buurman, waar ik heel goed mee omga. De buurt is verder ideaal, met de Hoven vlakbij. Je bent op de fiets ook zo in de stad. Ook het openbaar vervoer en de snelwegen zijn snel bereikbaar.”

De vraagprijs voor deze woning is € 167.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: (015) - 215 43 43 of www.roepman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1