Afbeelding

Rabobank Zuid-Holland Midden is ook dit jaar hoofdsponsor van Kerstconcert in Delft

Algemeen

Editie: Week 21, Jaargang 21 |

Bram Rontberg van RODI Media ZH (links) en Marco Hofland van Rabobank Zuid-Holland Midden ondertekenen maandagmiddag het contract waarin het hoofdsponsorschap staat vastgelegd. (foto: Jesper Neeleman)

DELFT – Ook dit jaar worden in december in de Oude Kerk weer meerdere Kerstconcerten georganiseerd. En net als voorgaande jaren is Rabobank Zuid-Holland Midden hoofdsponsor van het evenement.

Afgelopen maandag tekenden Bram Rontberg van RODI Media ZH en Marco Hofland, directievoorzitter van Rabobank Zuid-Holland Midden, hiervoor de contracten. Daarmee werd de samenwerking voor weer een jaar bekrachtigd. “We vinden het nog steeds hartstikke leuk om dit evenement te ondersteunen”, zei Marco Hofland nadat hij z’n krabbel onder het contract had gezet. “Het concept van de vorige keren was voor ons de reden om hier ook dit jaar mee door te gaan. De samenwerking met RODI Media bevalt ons goed, we komen samen snel tot goede en nieuwe ideeën. Beide partijen zoeken steeds naar manieren om zo’n concert nog beter te organiseren.”
Rabobank Zuid-Holland Midden en RODI Media ZH benadrukken dat ze met de Kerstconcerten in de Oude Kerk ook iets voor de Delftse middenstand willen doen. “Want de bezoekers van het Kerstconcert drinken vooraf ergens een kop koffie, gaan in de binnenstad wat eten, maken een rondvaart en sommigen boeken een hotel”, merkt Bram Rontberg op. Marco Hofland was vorig jaar ook bij het Kerstconcert in Delft. “Ik vond het toen een hartstikke goed en professioneel programma, echt een programma dat past bij de sfeer en de tijd van het jaar”, blikt de directievoorzitter van Rabobank nog even terug.
Bram Rontberg is blij met alle partijen die het Kerstconcert in Delft steunen, maar hoofdsponsor Rabobank is hij uiteraard extra dankbaar. “Want als zij dit evenement niet meer sponsoren dan wordt het voor ons een moeilijk verhaal. Zonder hun steun zouden de toegangskaarten twee keer zo duur zijn en is het voor veel muziekliefhebbers niet meer te betalen.” Rabobank Zuid-Holland Midden doet dat graag. “Zo sponsoren we de laagdrempeligheid van een mooi, muzikaal en professioneel concert”, besluit Hofland. (JN)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12