Bij de kaartclub vallen niet de kaarters, maar de vrijwilligers in de prijzen

Algemeen

Piet Plooi, Jan Huisman, Tanja Moerkerk van Breed Welzijn Delft, de Kerstman, Annie Strijd en Nel van der Werf (v.l.n.r.). Op de achtergrond Bram Stoop van de bewonersorganisatie.

DELFT - Volgens de bewonersorganisatie Wippolder Zuid was het vorige week zaterdag hoog tijd om de vrijwilligers - die al jaren de twee kaartclubs begeleiden - eens in het zonnetje te zetten. De kaartclubs, die voornamelijk uit 55-plussers bestaan, zijn volgens de bewonersorganisatie belangrijk voor de wijk. De zeer gewaardeerde vrijwilligers Nel van der Werf, Jan Huisman, Annie Strijd en Piet Plooi werden vorige week zaterdag plotseling verrast toen de Kerstman z’n intrede deed in De Wipmolen.

Daarmee was het nog niet gedaan met de pret. Jan Gillemans van Restaurant Willem van Oranje aan de Markt was namelijk bereid gevonden de vrijwilligers een tegoedbon te geven voor een overheerlijk etentje bij hem in het restaurant. De buurtsupermarkt COOP had voor de trouwe vrijwilligers een mooi kerststuk en een kerstpakket verzorgd. Het werd zodoende een drukke en geslaagde avond waar dit keer niet de kaarters, maar de vrijwilligers in de prijzen vielen. De bewonersorganisatie hoopt dat de kaartclubs nog lang mogen bestaan en dat de bezuinigingen deze groep niet te veel gaan treffen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!