Afbeelding

Win kaarten voor de Opwarmingsavond Carnaval

Algemeen

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

DELFT – In Sporthal Kerkpolder wordt volgende week zaterdag, 31 januari van 20.30 uur tot 01.00 uur, traditiegetrouw het ‘feest der feesten’ gehouden: De opwarmingsavond voor het carnaval
Een dolenthousiast publiek, gehuld in de meest bijzondere creaties en in een uitermate goede feeststemming, maakt deze avonden al zestien jaar bijzonder geslaagd. De organisatie is in handen van de gezamenlijke Delftse Carnavalsverenigingen. Voorzitter van de opwarmcommissie Dolf Nowee is buitengewoon trots op alle vrijwilligers die heel veel uren werk besteden om dit festijn weer tot een succes te maken. Het programma ziet er volgens hem weer ‘helemaal top’ uit. Optredens van ‘het Feestteam’, de bekende zanger ‘Ronald’ en  Disco Rainbow met DJ Remy  maken dat volop gedanst en gehost kan worden. In de kleine zaal treden alle Delftse boerenkapellen op, afgewisseld door disco ‘Martin Green’.
De kaartverkoop is al begonnen, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. “Haast is wel geboden”, zegt Dolf Nowee, “want elk jaar zijn we stijf uitverkocht.” Kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar bij de volgende voorverkoop adressen: Funny’s Feestartikelen, Van der Plank Tweewielers, Feestartikelenhuis Brehm, Koopjeshuis, Kapsalon Vera en de deelnemende carnavalsverenigingen. Daarnaast is het mogelijk kaarten te kopen via www.stichtingdcv.nl/tickets.

Gratis kaarten
De krant Delft op Zondag geeft vijf keer twee gratis toegangskaarten weg. Wie kans wil maken moet de volgende vraag juist beantwoorden en dit mailen naar avondjeuit@delftopzondag.nl. Wie was de stadsprins van het seizoen 1992 - 1993? Winnaars ontvangen woensdag 28 januari per mail bericht.

Goed om alvast te weten: Carnavalskleding is verplicht, de toegang is vanaf 16 jaar en geen alcohol onder de 18 jaar. Legitimatie is verplicht en op deze avond geldt een  inrijverbod vanaf de Motzartlaan. Toegang tot de sporthal via ingang Tanthof/N11. “We gaan er weer een feest van maken onder het motto ‘hand in hand door het Kabbelgat’”, laat Nowee weten. “Waarmee laten we zien dat Delluff echt nog een carnavalsstad is die leeft.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12