Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 32, Jaargang 23 |

Fresh Events gaat zaterdag 29 augustus weer de gezellige braderie en outletmarkt ‘Delft voor de Helft’ organiseren. Op de Markt in Delft zullen die dag diverse kramen staan waar allerlei winkeliers hun waren tentoonstellen. Wie nog een kraam wil huren kan contact opnemen via info@freshevents.nl.


Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er in de Mauritsschool aan de Nassaulaan 54-56 in Delft op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 augustus de Vakantiebijbelweek. Kinderen kunnen dan drie ochtend lang spelletjes doen, liedjes zingen, knutselen en luisteren naar verhalen uit de bijbel. De Vakantiebijbelweek wordt georganiseerd vanuit de Protestantse gemeente Delft en deelname is gratis. Mail voor meer informatie naar wippoldervbw@gmail.com.


Senioren en andere chauffeurs die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd kunnen hiervoor op 18 augustus terecht op het spreekuur bij SportArts aan de Industriestraat 8 en op 19 augustus in Woonzorgcentrum Abtswoude aan de Aart van der Leeuwenlaan 332 in Delft. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 088-2323300 of kijk op www.regelzorg.nl.


De belangenvereniging Olofsbuurt-Westerkwartier presenteerde drie jaar geleden een actieplan met verbeterpunten voor het Wilhelminapark. Inmiddels is een deel van de punten opgepakt en de belangenvereniging is daar blij mee. Daarom worden alle leden en betrokkenen uitgenodigd om op 19 augustus om 16.00 uur wat te komen drinken bij de speeltuin in het park. Graag vooraf aanmelden via jgort@hetnet.nl.

IVN afdeling Delft en omgeving organiseert op zondag 9 augustus 2015 een wandeling in het centrum van Delft met als thema: natuur in de stad, want ook midden in de steenwoestijn van de stad heeft de natuur een plekje weten te veroveren. De start is om 14.00 uur bij het Agathaplein. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Zie voor meer informatie de website www.ivn.nl/delft of bel naar  015-2138194.


De band Those Were The Days speelt muzikale herinneringen uit de jaren ´60. Zondag 9 augustus doen ze dat van 15.00 uur tot 18.00 uur op het terras van het Konings Huys op de Markt. De toegang is gratis.


Arthur Ebeling is geen onbekende in Delft, want hij treedt al jaren op tijdens het Bluesfestival in Delft. Zondag 9 augustus treedt hij op met het Ebeling Trio bij de Wijnhaven in Delft. Ze spelen dan vanaf 15.30 uur een tijdloze mix van rhythm ’n blues en rock ’n roll, overgoten met een jazzsaus. De toegang is gratis.


Kirsten Wessing speelt zondag 9 augustus met haar ´Kirsten´s Crew´ vanaf 14.30 uur sfeervolle lightjazz bij Vlaanderen op de Beestenmarkt. De toegang is gratis.


Ondersteund door een collega gitarist speelt Sebastiaan Benjamin op zondag 9 augustus vanaf 15.00 uur bij café Zondag aan de Voldersgracht in Delft. De toegang is gratis.


In de Remonstrantse Kerk aan de Oude Delft is zaterdag 15 augustus om 20.15 uur de afsluiter van de zomerserie van orgelconcerten. De Delftse organist Jan J. van den Berg speelt dan met zijn Naaldwijkse collega Gerard Bouw werken van onder anderen Händel, Stanley, Camigd, Andriessen, Marius Monnikendam en Adolf Hesse. Van den Berg en Bouw spelen vierhandig, maar ook solo. De entree bedraagt 6 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12