Bij Hair Needs vind je alles voor je haar

Algemeen

DELFT – Hair Needs is groothandel in professionele kappersproducten. In de winkel aan de Nieuwe Langendijk 13 kun je dus voor alles terecht wat met haar en haarverzorging te maken heeft.

In de uitgebreide schappen in de winkel is werkelijk van alles voor je haar te vinden. Verf, gel, styling-producten, shampoos, crèmes, krultangen, föhns, scharen, borstels, kammen, je kan het zo gek niet verzinnen of het is bij Hair Needs te vinden. “Als we het product niet in huis hebben, kunnen we het altijd bestellen bij de hoofdvestiging en uit de gids die hier ligt”, zegt Sabrina van der Boon.
Daarnaast is de klant ook voor een goed advies bij Hair Needs aan het juiste adres. Niet alleen voor advies over het haar zelf, maar ook over de producten. Niet alleen kappers, maar ook veel particulieren weten de weg naar Hair Needs daarom steeds beter te vinden. De erkende kapsalons hebben uiteraard een speciale prijs.
In de maanden mei en juni heeft Hair Needs bovendien een leuke actie voor haar klanten bedacht. Bij twee of meer zonneproducten naar keuze, krijgt men een pareo cadeau! Daarnaast heeft Hair Needs al enige tijd een stempelactie. Bij elke besteding van 20 euro of meer krijgt de klant een stempel. Na achttien stempels is de kaart vol en kan de klant voor een leuk bedrag iets uit de winkel uitzoeken. “Kom daarom eens langs en snuffel tussen de vele producten die we hier hebben”, zegt Sabrina van der Boon. 

Hair Needs is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk 13 en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 015 – 219 02 50. Hair Needs is een onderdeel van Cabello Cosmetics b.v. Kijk voor de andere vestigingen op de website www.cabello.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12