Een groot assortiment diervoeders bij Animals House.
Een groot assortiment diervoeders bij Animals House.

Animals House, walhalla voor de echte dierenliefhebber

Algemeen

DELFT – Animals House aan het Goudenrijderplein 22 in Emerald-Delfgauw is een dierenspeciaalzaak voor de ware dierenliefhebber. Alles voor hond en kat en natuurlijk voor de overige dieren is hier verkrijgbaar. Alles wat niet in de winkel uitgestald staat, is natuurlijk wel te bestellen. Koopt u in voor een bedrag van boven de 30 euro, dan kan uw bestelling gratis thuisbezorgd worden met het busje.

Misschien heeft u Animals House ook al wel eens herkend aan de tuktuk, voorzien van het bekende logo? Over een tijdje is deze tuktuk ook weer op de weg te zien. Animals House heeft negen jaar geleden de deuren geopend. Hoewel enigszins verscholen, in één van de winkelruimtes langs het water aan de zijkant van het kenmerkende ronde gebouw, is de winkel goed toegankelijk. Door de bebording bij de entree van het winkelcentrum weet je precies welke weg je moet volgen. Eenmaal binnen, zal huispapegaai Helena je zeker iets toeroepen. "Ja, die huispapegaai stond hier bij de vorige eigenaar ook al in zijn kooi", zegt Mark Boomkens, die de zaak afgelopen oktober samen met Christian en Gerdiene van der Meijde overgenomen heeft. "De vorige eigenaar Michel is teruggegaan naar zijn oude beroep, kraanmachinist."

Echte dierenliefhebbers
Mark en Christian hebben samen het attractieverhuurbedrijf MTR Verhuur. Dit runnen ze in de weekenden. "Zelf zijn we allemaal echte dierenliefhebbers", zegt Mark. "Zelf heb ik een hond, een vogel en vissen. Christian en Gerdiene hebben een konijn. Daarom was het best logisch om ons verhuurbedrijf met een dierenspeciaalzaak te gaan combineren. Ja, we hebben passie voor beesten en die brengen we graag op onze klanten over."
In de winkel vindt de klant dierenvoeders van de merken Carocroq, Farmfood, Royal Canin en Casa Fera. Kwaliteitsvoer voor hond en kat, waarbij je niets hoeft bij te voeren. "Voor de knaagdieren hebben we van alles en nog wat, onder meer voer van de merken Vita Craft en Hoop Farms", gaat hij verder. "Daarnaast zijn er de nodige accessoires, zoals botten, manden, riemen en speeltjes."
Niet alleen vanuit Emerald-Delfgauw weten veel mensen Animals House te vinden. Ook vanuit de nabijgelegen Delftse wijk Wippolder. Ook op de uitgebreide website is het hele assortiment te zien. Telefoon: (015) 257 59 82. Internet: www.animalshouse.nl.