Maak de slagzin af voor een Chinees diner voor twee

Algemeen

De leden van Winkeliersvereniging Verdiplein bijeen in het restaurant China Garden, met van rechts naar links Paul Karlas (Karlas Fietsen), Juliano Bihari (Lidl), Debby Molier (Molier Hairstyling), Els Goudappel (Minerva), Laura Thoomes (In Bloei) en A. C

DELFT – Wie lekker Chinees wil eten tijdens de Kerstdagen of daarna moet zeker meedoen aan de slagzinwedstrijd van Winkeliersvereniging Verdiplein. De winnaar van deze wedstrijd krijgt namelijk een diner voor twee personen bij het restaurant China Garden aangeboden.

Het enige wat u hoeft te doen, is de volgende zin af te maken: ‘Winkelen op het Verdiplein…’ 

De slagzinwedstrijd is uitgeschreven door bijna alle winkeliers in dit winkelcentrum, onder aanvoering van Paul Karlas van Karlas Fietsen (Bartokpad 4). “Iedereen kan zijn slagzin vóór Kerstmis bij één van de deelnemende winkeliers inleveren”, zegt hij. “Natuurlijk zijn er op het Verdiplein tot aan de Kerst nog meer leuke en mooie aanbiedingen, dus kom zeker langs!” 

Het Winkelcentrum Verdiplein heeft flink wat ontwikkelingen achter de rug. Met het verdwijnen van de C1000 was er onder de winkeliers nogal wat onzekerheid. “Daarom zijn we erg blij dat de Lidl er nu bij gekomen is”, zegt Karlas. “Dat heeft ervoor gezorgd dat er weer een goede loop in het winkelcentrum is gekomen. Iedereen weet het Verdiplein weer te vinden.” Het is niet zo maar een Lidl-filiaal, maar één van de grootste in de regio. De supermarkt is ruim opgezet en heeft lekker brede paden. Het is absoluut aan te raden hier uw boodschappen te doen. En vergeet dan vooral niet uw slagzin in te leveren, voor een sfeervol diner voor twee bij China Garden. Telefoon Karlas Fietsen: (015) - 257 25 45.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12