Afbeelding

Restaurant Matties, voor een gezellig avondje uit met lekker eten

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Marcel en Tinus (links) laten u graag kennis maken met hun kookkunsten in het onlangs vernieuwde Restaurant Matties.

DELFT – Voor een gezellig avondje uit is Restaurant Matties aan de Oude Delft 92 een heel goede keuze. Gastheren Marcel en Tinus ontvangen hun gasten in een gezellige ambiance en het lekkere eten doet de rest. Mocht u van buiten naar binnen kijken en denken: dat zal wel heel duur zijn… Dan heeft u het mis. Restaurant Matties toont al vier jaar aan dat een gezellige avond met lekker eten helemaal niet zo duur hoeft te zijn. De Amerikanen hebben de kookkunsten van beide heren inmiddels wel ontdekt. Dat is niet zo vreemd, omdat Rick Stevens dit Delftse restaurant heeft vermeld in zijn culinaire gids. Bij een bezoek aan Delft, zo meldt hij zijn landgenoten, mag een bezoek aan Restaurant Matties zeker niet ontbreken. “Rick Stevens kun je zien als de Vakantieman van Amerika”, vertelt Marcel. “Hij is hier zelf een keer komen eten, dus hij weet waar hij het over heeft.”
Mensen die uitgaan in Delft hebben vaak een vast patroon van uitgaansgelegenheden die ze bezoeken. Aangezien Restaurant Matties nog niet zo heel lang bestaat, is het restaurant aan de Oude Delft nog niet bij iedereen bekend. “We hopen dan ook dat veel mensen ons restaurant ook eens proberen”, zegt Tinus. “Dat zal zeker niet tegenvallen en hopelijk is dat reden om een andere keer weer eens terug te keren. Onder meer met thema-avonden willen we nog aantrekkelijker worden. Aan het begin van het jaar zijn we met een Franse avond begonnen.”
De eerstvolgende thema-avond is op 17 oktober a.s. Het is dan Spaanse avond, met muziek van een Spaanse gitarist en natuurlijk uitsluitend Spaanse gerechten. De eerstvolgende Franse avond is weer op 23 januari 2015, compleet met troubadour. “Maar op Oudejaarsavond zijn we ook geopend, van zeven uur ’s avonds tot één uur ’s nachts. In het restaurant klinkt dan live jazz-muziek”, aldus Marcel.
Voor mensen met allergieën zijn er ook glutenvrije gerechten. Lunchen is op afspraak mogelijk, evenals samenkomsten met grote groepen. Restaurant Matties is zeven dagen per week geopend. Als mensen nieuwsgierig zijn geworden, kunnen ze de gerechten komen proberen. Maak ook gebruik van de kortingsbon op deze pagina. Telefoon: (015) 215 98 37. Internet: www.restaurantmatties.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12