Afbeelding

Kaas- en Notenbar Steijger Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

DELFT – Om de producten aan te prijzen, laat Kaas- en Notenbar Steijger bijna maandelijks acht nieuwe reclameborden maken bij RODI reclame & belettering.

“Momenteel zijn er bijvoorbeeld weer nieuwe oogsten binnen, dus willen we daar graag de aandacht op vestigen”, zegt Benno Steijger. Hij is blij met de nieuwe reclameborden in z’n speciaalzaak. “Ze zijn weer precies zoals we willen. Ze zien er heel strak uit.” RODI reclame & belettering neemt hem met het maken van de borden het nodige werk uit handen. “Meestal is alles zó geregeld met RODI. Dan mail ik de gegevens voor op de posters door en twee of drie dagen later kan ik ze komen ophalen. En als ik wil komt RODI ze brengen, wat wil ik nog meer?”


Kaas- en Notenbar Steijger zit al 45 jaar in de Hoven Passage en was daarmee één van de eerste winkeliers in het winkelcentrum. Steijger heeft een uitgebreid assortiment aan noten en zuidvruchten, superfood en Hollandse kazen. “Zeker op het gebied van noten onderscheiden we ons van de supermarkten. Alles wordt vers gebakken en we kruiden en mixen ze zelf. Dat kwaliteitsverschil proef je.” Wie dit wil ervaren, moet beslist eens binnenwandelen in de speciaalzaak in winkelcentrum de Hoven Passage. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12