Afbeelding

DTB verlegt focus met breder aanbod van clubactiviteiten

Algemeen

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

DELFT - De Delftse TennisBond gooit het roer om komend seizoen. In het onlangs vastgestelde beleidsplan voor 2015-2018 heeft de club haar identiteit voor de komende jaren vastgesteld. Tennisplezier en gezelligheid staan bij DTB voorop.

Op de Algemene Ledenvergadering van 23 maart aanstaande presenteert het bestuur van DTB de nieuwe Commissie Tenniszaken. Deze nieuwe commissie vervangt de traditionele technische commissie en jeugdcommissie. Die Commissie Tenniszaken wil de focus gaan verleggen. Naast de open toernooien en de KNLTB-competitie, zal de nadruk liggen op tennisactiviteiten op de club zelf, zowel op als naast de baan. Op die manier wil DTB een breder aanbod aan spelvormen brengen. Zo krijgen zowel wedstrijdspelers als recreanten het hele jaar door volop gelegenheid  mee te doen aan interessante clubactiviteiten op alle niveaus.

Benieuwd naar de nieuwe activiteiten die de Delftse Tennisbond het komend seizoen in petto heeft? Kom dan naar de open dag, die 29 maart van 10.00 uur tot 17.00 plaatsvindt op het park aan de Van Rossemweg 3 in Delft.
Lid worden kan daarnaast via de website www.delfste-tb.nl. Wie dit doet, speelt komend seizoen niet alleen op de beste gravelbanen van de regio, maar krijgt ook een blik ballen cadeau! Vul hiervoor code ‘DoZ Ballenactie’ in bij de opmerkingen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12