Afbeelding

Enter the Creative World van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Algemeen

Editie: Week 2, Jaargang 23 |

ROTTERDAM - Wil jij het maken in de wereld van media, vormgeving, communicatie en technologie? Maak dan kennis met het Grafisch Lyceum Rotterdam: dé gespecialiseerde vakschool van Nederland voor een toekomst in de creatieve industrie. Bezoek de open dag op zaterdag 31 januari en ontdek de vele mogelijkheden.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) heeft een kleine vmbo-afdeling - het vmbo voor Vormgeven en Media - en een uitgebreide mbo-afdeling met opleidingen op niveau 2, 3 en 4.  Grafisch vormgevers, webdesigners, animatie- en gamedesigners, fotografen, mediamanagers, redactioneel medewerkers, drukkers, dtp-ers, signmakers, mediatechnologen, licht- en geluidstechnici, video-editors en cameramensen: op het Grafisch Lyceum Rotterdam kom je ze allemaal tegen!

Bijzondere faciliteiten
Op het Grafisch Lyceum Rotterdam vind je moderne lesruimtes met snelle computers, vele teken- en ontwerplokalen, atelierruimtes, fotostudio’s en een doka. Daarnaast is er een Productiehuis, waar alles draait om de productie van gedrukte en geprinte media. Ook zijn er grote AV- en theaterstudio’s, waar studenten leren werken met het opbouwen van podia, het inhangen van licht, het werken met geluidsversterking, geluidsopname en meercameraregie.

Open dag
Het GLR houdt op zaterdag 31 januari van 09.30 uur tot 16.00 uur een open dag. Iedereen is welkom om voorlichtingen en demonstraties bij te wonen. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Heer Bokelweg in Rotterdam, maar ook de tijdelijke mbo-locatie voor AV- en Podiumtechniek aan de William Boothlaan 16-18 en het VMBO op het Stadhoudersplein 35 openen de deuren.
Kijk voor alle informatie op de website www.glr.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12