Afbeelding

Delfts bedrijf in de race voor nationale Succesaward

Algemeen

Editie: Week 35, Jaargang 22 |

Rob Winkel, Gerben Hoogwerff en Patrick Scherbeijn (van links naar rechts) worden door RTL7-presentatrice Annemarie Brüning geïnterviewd. (foto: Alphons de Wit jr.)

DELFT – Het Delftse bedrijf Ask Roger! dingt mee naar de nationale Succesaward. Het bedrijf was branchewinnaar in de categorie business communications, daarom werden dinsdagmorgen opnames gemaakt voor het RTL7-programma De Succesfactor.

In 2007 startten Gerben Hoogwerff Kroon, Rob Winkel en Patrick Scherbeijn hun bedrijf in telecommunicatie-oplossingen in het Schiekantoor. “We begonnen met het leveren van digitale communicatiemiddelen die videoconferencing mogelijk maken en die helemaal in lijn zijn met de trend van het nieuwe werken, die in die tijd opkwam”, vertelt Gerben Hoogwerff Kroon. Het legde de ondernemers geen windeieren. “We zijn ondanks de crisis, die vanaf onze oprichting aardig heeft huisgehouden, alleen maar gegroeid. We zijn een bedrijf met vijfentwintig werknemers en twee kantoren, in Delft en in Houten.”


Dat kantoor in Delft is er sinds twee maanden, want het bedrijf heeft in de tussentijd in Nieuwerkerk aan den IJssel kantoor gehad. “Maar we wilden graag weer terug naar Delft, onder meer om de contacten met de TU aan te halen. Daarnaast is Delft een innovatieve stad en lopen we vanuit ons pand in de Phoenixstraat, het voormalige pand van cepezed, zo de binnenstad in. Zo kunnen we met klanten bijvoorbeeld Het Prinsenhof bezoeken of even een broodje eten op de Markt.”
Ask Roger! versloeg in de categorie business communications onder meer KPN. “Uit het juryrapport kwam naar voren dat we een hip, vernieuwend en innovatief bedrijf zijn. Daarnaast werd het feit dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen, door bijvoorbeeld de schaatsbaan te sponsoren, op prijs gesteld. We zijn tot branchewinnaar uitgeroepen en gaan nu met de overige branchewinnaars uitmaken wie Dé nationale Succesaward gaat winnen.”


Het succes is mooi, maar tijd om op de lauweren te rusten is er voor Ask Roger! allerminst. “Wij blijven onze producten ontwikkelen om tot een zo maximaal mogelijke klantbeleving te komen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze partners, zoals Exact en TOPdesk, maar ook met ontwikkelaars als Cisco en Microsoft. Daarbij hebben we een aantal zeer gerenommeerde klanten, waaronder de International Innovation Company (VacuVin), een bekend Delfts bedrijf.”
Of Ask Roger! de Succesaward wint of niet, Hoogwerff Kroon is nu al trots. “We hebben ons als relatief jong bedrijf mooi door de crisis heen geslagen en zo'n nominatie is natuurlijk al prachtig.” Het programma De Succesfactor, waarin de presentatie van Ask Roger! te zien is, wordt op zondag 31 augustus vanaf 13.00 uur uitgezonden op RTL7.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12