Spetterende Sinterklaas-mix door DJ Tim

Algemeen

De bekende DJ Tim uit Delft nam onlangs zijn certificaat van de DJ-school in Gouda in ontvangst.

DELFT – De intocht van Sinterklaas op zaterdag 21 november a.s. wordt muzikaal omlijst door niemand minder dan DJ Tim. Alle bekende Sinterklaasliedjes zullen te horen zijn, maar natuurlijk wel op geheel eigen manier gemixed door Tim Pfeifer, de negentienjarige Delftse DJ.

Nog voordat de Sint en zijn Pieten aan wal gaan, kunnen de kinderen bij de Plantagebrug aan de Oostsingel naar de muziek van DJ Tim luisteren. Hij draait van 12.00 tot 13.30 uur, de toegang is gratis. “Ik heb een goede indruk achtergelaten tijdens eerdere optredens en daarom ben ik hiervoor gevraagd door Evenementenbureau Delft”, zegt DJ Tim, die doorgaans optreedt bij onder andere jongerenfeesten, skihut-feesten, wijkfeesten, tienerdisco’s en jubilea. “Zelf houd ik erg van Skihut-muziek, zoals nummers van Gerard Joling en Jan Smit. Verder houd ik erg van Dirty House, dat zijn oude hits in een nieuw jasje.” 

De licht gehandicapte DJ Tim is vastberaden om van zijn grootste hobby zijn werk te maken. Van zijn handicap heeft hij tijdens het draaien helemaal geen last, dus hij wordt nergens in belemmerd. Onlangs heeft hij het diploma van de DJ-school in Gouda in ontvangst mogen nemen. “Het afstudeerproject was het mixen van een eigen cd”, legt hij uit. “Ik heb daarvoor skihut-muziek gecombineerd met dance. Voor mijn opleiding ben ik ook twee keer op stage geweest bij DJ Michel van Skihut.” Regelmatig treedt de veelbelovende DJ dus al op. Bijvoorbeeld in Triangel, de voormalige Koornbeurs. Bij die optredens neemt hij altijd zijn eigen professionele apparatuur mee, zowel voor het geluid als voor de verlichting. Voor boekingen kunt u bellen naar (06) - 24 11 96 09 of kijken op www.timpfeifer.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12