Afbeelding

Huis te koop: Tibetstraat 8, Delft

wonen

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

DELFT – René Koole betrok in 2001 deze moderne ééngezinswoning. Het is een woning in een straat zonder doorgaand verkeer. Aan de voorkant is er een groen uitzicht op een leuk plantsoen. Het huis staat in een erg kindvriendelijke omgeving, waar de kinderen heerlijk op straat buiten kunnen spelen. “Ik woon hier alleen en in de weekenden is mijn dochter Noa bij me”, zegt René.
Dat is ook de reden dat René wil gaan verhuizen. Deze vierkamer woning is eigenlijk te groot voor hem en zijn dochter alleen. Daarom is hij op zoek naar een kleiner appartement, waarschijnlijk in Wateringseveld. “Nieuwe bewoners hoeven heel weinig aan het huis te doen”, zegt hij. “Je hoeft niets te verbouwen of klussen en je kunt er zo intrekken.”
Het huis heeft een tuingerichte woonkamer van 4.85 bij 5.50/4.35 meter. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer. In de kamer is een trapkast om veel dingen op te bergen en aan de voorzijde is er een open keuken van 2.52 bij 2.05 meter. Deze heeft René in 2012 laten plaatsen. “Vanuit het keukenraam kun je makkelijk de spelende kinderen in de gaten houden”, zegt hij. “Je kijkt vanuit de keuken zo op het speelplaatsje in het plantsoen.”
De keuken is modern vormgegeven en heeft een hardstenen blad, een carrousselkast, grote laden en er is diverse inbouwapparatuur aanwezig. Dit zijn onder meer een koelkast, een vriezer, een vijf pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven, een espresso-apparaat en een vaatwasser. “Vanuit de woonkamer kun je in de 11 meter diepe achtertuin op het zuiden komen”, zegt hij. “Hier heb ik vorig jaar een nieuw zonnescherm laten plaatsen.”
De achtertuin is recentelijk helemaal opnieuw bestraat. De schuttingen zijn voorzien van LED-spots, die ’s avonds de nodige sfeer geven. Ook is er in de tuin een buitenkraan aanwezig. Er is een stenen berging en een achterom via de poort. “In de tuin kun je heerlijk van de zon genieten”, zegt hij. “Het is een hartstikke rustige omgeving.”
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 2.70 bij 5.04 meter (inclusief een vaste kastenwand) en 2.10 bij 3.22 meter. De slaapkamer aan de voorzijde is 2.85/2.40 bij 3.40 meter. “Ik gebruik de kamers als slaapkamer, computerkamer en kinderkamer”, zegt hij. “Maar een groter gezin kan hier ook met plezier wonen.”
Op deze verdieping bevindt zich verder een moderne badkamer, die in 2012 is aangelegd. De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel en een tweede, zwevend toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger. “Op de overloop is er een lichtkoepel”, zegt hij. “Hier is ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra verdieping helemaal voorbereid. Zonder veel extra kosten is zo’n dakopbouw makkelijk uit te voeren.”
Het huis is volledig voorzien van dubbelglas. De woning wordt geleverd zonder EPA-certificaat. De woning is gelegen vlakbij recreatiegebied Midden-Delfland en alle voorzieningen, zoals kinderopvang, basisscholen en het winkelcentrum met Jumbo supermarkt, zijn snel te bereiken. Ook de uitvalswegen A4 en A13 zijn nabij.
De vraagprijs voor deze woning is 225.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 213 24 41 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12