Afbeelding

Huis te koop: Charlotte de Bourbonstraat 43, Delft

wonen

Editie: Week 48, Jaargang 21 |

DELFT – Roy van Rutten en Melissa Smink wonen nu ruim drie jaar, sinds de oplevering van het complex, in dit luxueuze driekamer-hoekappartement. Vanuit de woning is er een fraai uitzicht op groen en water. “We werden op dit complex attent gemaakt door mijn moeder”, zegt Roy.
Roy en Melissa zijn toen meteen stappen gaan zetten en hebben de woning uiteindelijk ook gekocht. Het is een nagenoeg nieuw appartement, gelegen op de tweede verdieping van dit moderne complex.  “In de woning is de standaard badkamer aanwezig, maar we hebben zelf een keuken laten plaatsen”, zegt Roy. “Het is een appartement met veel leefruimte.”
De lichte woonkamer heeft een nette laminaatvloer en een grote raampartij tot aan de vloer. Hierdoor is er altijd sprake van veel lichtinval. “De woonkamer is dus altijd goed verlicht”, zegt Roy. “Er schijnt veel daglicht naar binnen.”
In de woonkamer van 4.45 bij 4.05 meter is er een apart zitgedeelte en een half afgescheiden keuken. De luxe open keuken van 2.50 bij 3.25 meter is voorzien van een vierpits-gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een afzuigkap. “Hierdoor heb je in de keuken altijd goed contact met de mensen in het zitgedeelte”, zegt Melissa.
In de woning zijn twee slaapkamers van respectievelijk 3.35 bij 2.75 meter en 1.80 bij 3.18 meter, waarvan één er in gebruik is als werkkamer. Alle kamers hebben dezelfde mooie grote ramen tot aan de vloer. De geheel betegelde badkamer van 2.76 bij 1.62 meter is voorzien van een wastafelmeubel, een toilet, een douchecabine en een designradiator. Er is een aparte ruimte met opstelplaats voor de CV-combiketel en de wasmachine. “Het is een leuk complex, waar mensen wonen die ik al kende”, zegt Roy. “Het zijn gezellige buren en er wonen ook wat ouderen. Het is een rustige buurt. Ik woon vanaf mijn twaalfde in de Wippolder, dus dat is het grootste gedeelte van mijn leven.”
Het complex heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Technische Universiteit en het historische centrum van Delft. De bewoners hebben de beschikking over privé-parkeerplaatsen op een afgesloten terrein. In het complex is naast een trappenhuis ook een lift aanwezig. In de nabijheid van het complex bevinden zich winkels, openbaar vervoer, scholen. Sportverenigingen en uitvalswegen richting Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De actieve Vereniging van Eigenaren vraagt een maandelijkse bijdrage van 80,82 euro.
De vraagprijs voor deze woning is 175.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) 212 73 00 of www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12