Afbeelding

De Schaatsbaan in Delft is nu al een groot succes

kijk op de wijk

Editie: Week 50, Jaargang 22 |

De DSW Schaatsbaan in de binnenstad biedt jong en oud al vele jaren heel veel plezier.

DELFT – De DSW Schaatsbaan kan nu al een succes genoemd worden. De baan is voor de dertiende keer opgesteld in de binnenstad van Delft. Natuurlijk zijn er de klassiekers Junior DJ Night, maar ook nieuwe evenementen als de WinterQuiz.

Andere echte klassiekers zijn de Trustorally en de avonden met live muziek. Iedere vrijdagavond mag jong DJ-talent van zich laten horen in het schaatscafé. Ben jij tussen de 14 en de 18 jaar en denk jij met jouw deuntjes de Beestenmarkt aan het dansen te krijgen? Meld je dan aan bij rianne@schaatsbaandelft.nl. Iedere vrijdagavond wordt een winnaar van die avond gekozen. Op 2 januari 2015 strijden de winnaars in de finale en wordt bekend wie zich Junior DJ 2015 mag noemen!
Iedere zaterdagavond kun je genieten van 19.00 tot 22.00 uur van live muziek. Op woensdagmiddag mogen alle kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes komen racen op de schaatsbaan. Wie het hardste achter z’n eigen olifantje aan schaatst, mag zich winnaar van de Trustorally noemen. En natuurlijk win je dan een leuke prijs!
Op zondag 21 december a.s. staat het team van KVX Kindergrime weer klaar om de mooiste creaties op kindergezichtjes te schminken. Je kunt dan van 13.00 uur tot 16.00 uur terecht om je te laten omtoveren in jouw held of favoriete Disney prinses!
Op 28 december a.s. staat ‘Restaurant op bestelling’ op het programma. Je kunt dan eten van je favoriete deelnemende restaurant bestellen in het schaatscafé. De gerechten worden dan aan jouw tafel geserveerd en zo kun je genieten van heerlijk eten met uitzicht op de schaatsbaan. Dit jaar doen in elk geval Fratelli, Café Restaurant Vlaanderen, De Pijpenla en San Marco Ciao Express mee. Wil je alvast een tafel reserveren? Stuur dan een mail naar Kyra: kyra@schaatsbaandelft.nl.
De schaatsbaan zou de schaatsbaan niet zijn als er niet nieuwe evenementen zouden zijn. Er is een aantal mooie avonden opgezet. Ook voor de allerjongsten niet te vergeten! Nieuw zijn de BAM! Voorleesochtenden, schaatsles voor volwassenen, demonstratie ijshockey, Delftse WinterQuiz en de KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor. Aangevuld met een studentenavond en een Kunstrijclinic. Kijk voor het volledige programma nieuwe evenementen op www.schaatsbaandelft.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12