Afbeelding

Even voorstellen, de mensen van Restaurant Swing in Hotel Delft Centre

vaste rubrieken

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

De Teamleiders van Restaurant Swing, met van links naar rechts Lisette Maas, Federico Amatruda en Jason Berry, helemaal klaar voor de Paasbrunch.

DELFT – Wie zijn eigenlijk de mensen achter het succesvolle Restaurant Swing van Hampshire Hotel Delft Centre, Koepoortplaats 3 in Delft. Dat zijn Lisette Maas, Jason Berry en Federico Amatruda. Niet alleen de gasten in het hotel aan de rand van de binnenstad worden verwend met culinaire hoogstandjes. Ook alle inwoners van de stad zijn natuurlijk welkom. Of het nu voor een ontbijt is, een high tea, een brunch of een heerlijk diner. De verzorging van een rijkelijk ontbijt is iedere morgen in de vertrouwde handen van Jason Berry. “Een uitgebreid en luxe ontbijt, inclusief prosecco voor maar 15 euro”, legt hij uit. “In de morgen genieten van onze grote gastvrijheid. Ik zorg voor een goede aansluiting op de dag, met een high tea en lunch.”
Voor de lunch is er trouwens een nieuw gerecht: de Flammkuchen uit de Elzas. Een soort pannenkoek met krokant gebakken crème freche als bodem, die zowel hartig als zoet belegd kan worden. Zie de coupon elders op deze pagina om extra voordelig met de Flammkuchen kennis te maken. “Hebben we het over het diner, dan hebben we het over mijn passie”, zegt Teamleider Federico Amatruda. “Zelf leid ik de bediening. Het is fantastisch om het onze gasten naar de zin te maken. Heerlijk om zo met je vak bezig zijn. Grote groepen kunnen ook een sfeervolle ruimte afhuren en wij regelen dan alles tot in de puntjes.” In de keuken wordt iedereen aangestuurd door Chef-Kok Lisette Maas, die de gasten sinds drie weken een nieuw menukaart mag bieden. Zie hiervoor de website. “Een menu waarbij wij de wijnen van het Wijnhuis Luigi Bosca uit Argentinië  schenken”, zegt Amatruda. “Een unieke combinatie van wijn en spijs, zoals ik de gasten altijd uitleg, die iedereen in Delft zeker eens moet proberen.” Lisette Maas memoreert nog graag het prachtige uitzicht over de binnenstad. Daarnaast benadrukt ze dat Restaurant Swing veel fairtrade producten gebruikt. “Niet onbelangrijk is, dat we ook een officiële trouwlocatie zijn”, zegt ze. “Tevens hebben wij in onze bar een uniek assortiment van jenevers en likeuren van Rutte & Zn, dit kom je nergens zo tegen. Onze speciale Paasbrunch in verband met het 5 Jaar Lustrum valt bijzonder genoeg samen met de eerste zondag van de maand, 5-4-2015, waarop wij altijd de Delft op Zondag Miniconcerten organiseren. Een uitgebreide Paasbrunch voorafgaand aan het concert behoort dan tot de mogelijkheden.” Reserveren voor de Paasbrunch is gewenst. Het Hampshire Hotel Delft Centre is bereikbaar met de Delft City Shuttle. “Komt u liever met de auto? Dan adviseren wij parkeren in de Markt Parking.” Telefoon: (015) 212 21 25. Internet: www.hoteldelftcentre.nl of www.restaurantswing.nl
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12