Jean Lamet vertelt over de nieuwste trends
Jean Lamet vertelt over de nieuwste trends

Groenrijk ‘t Haantje viert de lente!

Algemeen

RIJSWIJK - Terwijl de lente haar kleurrijke vleugels weer uitstrekt, komt Groenrijk ‘t Haantje sprankelend tot leven. Het tuinseizoen is in volle bloei, en dit tuincentrum verwelkomt de warmere dagen met een uitgebreide selectie planten, tuinsets en barbecues die de harten van tuinliefhebbers sneller doen kloppen.

Met een schat aan keuzemogelijkheden biedt Groenrijk ‘t Haantje alles wat een tuinliefhebber zich kan wensen. “Van kleurrijke bloemen tot weelderige groene planten, van gezellige tuinsets en tuinkussens tot hoogwaardige barbecues, hier is alles te vinden om van jouw buitenruimte een paradijs te maken”, aldus winkelmanager Jean Lamet. “Maar ook voor het binnenleven hebben we een overvloed aan kamerplanten en accessoires, waarbij felle kleuren de nieuwste trend vormen. Hiermee voelt elke ruimte extra gezellig aan!” 

Jubileumacties
Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Groenrijk ‘t Haantje, want het tuincentrum viert zijn 90-jarig bestaan met een reeks jubileumacties die de feestvreugde alleen maar vergroten. Een van de meest opvallende acties is de jubileum-tuinset, voorheen geprijsd op 2199 euro, maar nu verkrijgbaar voor slechts 1699 euro, zolang de voorraad strekt. “Een kans die tuinliefhebbers niet willen missen!”

Laat je inspireren
Of je nu een doorgewinterde tuinier bent die op zoek is naar het perfecte bloemenperk, een gezelligheidszoeker die droomt van lange zomeravonden rond de barbecue, of gewoon wat kleur aan jouw interieur wil toevoegen, Groenrijk ‘t Haantje biedt een schat aan mogelijkheden. Dus kom langs, laat je inspireren en vier de lente bij Groenrijk ‘t Haantje aan de Laan van ‘t Haantje 22!