Alex van Zon van GroenRijk 't Haantje helpt u graag met het uitzoeken en bestellen van uw vuurwerk! (Foto: Koos Bommelé)
Alex van Zon van GroenRijk 't Haantje helpt u graag met het uitzoeken en bestellen van uw vuurwerk! (Foto: Koos Bommelé)

Al 25 jaar vuurwerk bij GroenRijk ‘t Haantje!

Algemeen

RIJSWIJK - We gaan langzaam weer richting het einde van het jaar en dat betekent dat het weer bijna oud en nieuw is! Bij GroenRijk ‘t Haantje in Rijswijk bent u al 25 jaar aan het juiste adres voor het kopen van uw vuurwerk.

In 1998 is Edwin ‘t Hart begonnen met het verkopen van consumenten vuurwerk. Er werd vuurwerk verkocht vanuit een zeecontainer met een vergunning voor maximaal 500 kilo consumenten vuurwerk. Al snel bleek dat dit niet voldoende was en in 2002 werd deze vergunning vergroot naar 1000 kilo vuurwerk. In 2004 heeft het tuincentrum nieuwe bunkers laten plaatsen en kreeg het zelfs een vergunning voor 10.000 kilo vuurwerk! Wat een grote wens was, was de opslag inpandig. Dit is in 2015 gelukt tijdens de nieuwbouw van het huidige tuincentrum. Inmiddels is dit alweer het negende seizoen met deze opslag! Tot op heden kan het tuincentrum hier goed mee uitkomen, mede dankzij het voorraadbeleid en meerdere leveringen per dag.    

Voorverkoop
Dit jaar kunt u bij GroenRijk ‘t Haantje in Rijswijk vanaf begin december al vuurwerk bekijken, uitzoeken en zelfs direct bestellen! Vervolgens kunt u het vuurwerk tijdens de laatste drie verkoopdagen van het jaar komen ophalen. Tijdens deze voorverkoop zijn alle vuurwerk producten voordeliger dan tijdens de losse verkoop! Deze voorverkoop loopt t/m 27 december.

Voorbestellingen
Het tuincentrum heeft dit jaar een aantal leuke jubileumaanbiedingen en veel 1+1 acties! Tevens ontvangen de klanten bij een voorbestelling een bigshopper met een stoffer en blik. Omdat de 31e dit jaar op zondag valt begint de losse verkoop en het afhalen van voorbestellingen dit jaar al op 28 december. Op 31 december is het tuincentrum open, maar wordt er alleen categorie 1 vuurwerk verkocht.