Vuurwerk bij GroenRijk 't Haantje (Foto: Koos Bommelé)
Vuurwerk bij GroenRijk 't Haantje (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Vuurwerk bij GroenRijk 't Haantje

Algemeen

RIJSWIJK - GroenRijk 't Haantje / hethaantjevuurwerk.nl heeft een geheel vernieuwd assortiment in vuurwerk dit jaar. Alles voor een spetterend oud & nieuw.

Dit jaar is GroenRijk 't Haantje ook dealer van Zena vuurwerk en hebben zij de veelgevraagde merken Luypaers en Funke toegevoegd aan hun collectie. Als kers op de taart hebben zij hun eigen Haantje label uitgebreid met twee nieuwe vuurwerkpotten die elk jaar zeer geliefd zijn bij de vaste klanten. De potten zijn ook nog eens scherpgeprijsd!

In winkel en online
"Ons hele vuurwerkassortiment is zowel online als in de winkel te bewonderen en er kan natuurlijk ook al vooruitbesteld worden, zowel in de winkel als online.
Doe je dit voor 28 december, dan kun je nog gebruik maken van de goede voorbestelacties. Dus wees er op tijd bij!"
Weggeefacties
Dit jaar houdt GroenRijk 't Haantje geen vuurwerkshow, maar gebruiken zij dat budget om hele leuke weggeefacties te doen op hun Instagram en Facebookpagina. "Hou die goed in de gaten voor knallende weggeefacties."

Verkoopdagen
"De verkoop start al op zaterdag 28 december, op zondag 29 december mogen wij alleen bestellingen aannemen en Cat1 vuurwerk verkopen. Op maandag en dinsdag gaat de verkoop dan weer verder. Dit brengt toch ieder jaar weer verwarring bij de klanten, maar is helaas landelijk zo bepaald.Wij hebben met ons vuurwerkteam weer erg veel zin in de verkoopdagen."

Hethaantjevuurwerk.nl
GroenRijk 't Haantje
Laan van Het Haantje 22
2288 GT Rijswijk
015 212 6359