Jordy is blij met Cannondale in de collectie. (Foto: EvE)
Jordy is blij met Cannondale in de collectie. (Foto: EvE) (Foto: )

Tot 28 december weergaloze korting bij De Wolf Fietsen

DELFT - Wie op zoek is naar een goede nieuwe fiets doet er goed aan eens bij De Wolf Fietsen langs te gaan komende week. Er zijn namelijk tal van prachtige fietsen in de aanbieding. En bovenop de aanbieding krijg je nog eens 15% Kassakorting!

"We gaan weer ruimte maken voor de nieuwe collectie", verklaart Jordy, samen met zijn vriendin Ingrid eigenaar van de fietsenwinkel aan het Oosteinde, de bijzondere actie. "Tussen nu en april komen er weer tal van nieuwe modellen binnen, en daar hebben we natuurlijk ruimte voor nodig."

Cannondale
Eén van die nieuwe aanwinsten bij De Wolf Fietsen is het merk Cannondale. Jordy en collega Robert zijn trots dat hij dit high-end fietsenmerk aan zijn collectie heeft mogen toevoegen. "Cannondale is echt een merk voor de liefhebber. De fanatieke sporter, of diegene die gek is op techniek." Het merk komt met een brede range aan racefietsen en mountainbikes. "Voor rond de 500 euro heb je er al één. Maar de duurste die we kunnen leveren kost ruim 11.000 euro." Voor dat geld heb je dan ook wel wat; de instapmodellen van Cannondale zijn van hoogwaardig aluminium, maar de duurdere modellen zijn van carbon, wat de fiets weliswaar licht, maar ook sterk en flexibel maakt. "Die flexibiliteit ervaren veel klanten als comfort", legt Jordy uit. Cannondale is ook de enige met een zogenaamde 'Lefty', een éénarmige voorvork. "Die zijn sterker dan een gewone voorvork, maar rijdt ook heel prettig." De Wolf Fietsen heeft een aantal Cannondales als showmodel in de winkel staan. "Zo kunnen we een goed idee geven van het totale assortiment. Maar natuurlijk is ieder model ook te bestellen!"

Actieprijzen
De Cannondale is echt een fiets voor liefhebbers dus. Maar ook voor de klant voor wie zo'n high-end fiets toch een tikje te hoog is gegrepen kan blij zijn met deze collectie-uitbreiding, want zoals gezegd zorgt dat ervoor dat er talloze modellen en merken, van zowel reguliere fietsen als elektrische, voor hele zachte prijzen weggaan in de periode tot 28 december. "Bovenop de actieprijs krijg je ook nog eens 15% kassakorting. Op www.dewolfdelft.nl vindt u de actiemodellen in de speciale sale-sectie. Maar u kunt natuurlijk ook prima even langskomen in de showroom aan het Oosteinde 215-217. Op de fiets natuurlijk. Dan kunt u wellicht direct even een wintercheck afspreken. Dan kijken de mensen van De Wolf uw fiets na op vitale punten als remmen, verlichting, aandrijving, wielen en de bandenspanning, zodat uw fiets tiptop het nieuwe jaar in gaat. Uiteraard wenst het team van De Wolf Fietsen iedereen mooie feestdagen en een sportief 2020!

Meer berichten
 
CustomHtml_1