De nieuwste badkamertrends zijn te vinden bij Grando!
De nieuwste badkamertrends zijn te vinden bij Grando! (Foto: )

Grando Keukens & Bad compleet vernieuwd

DELFT - Wie een huis koopt of opknapt kan vaak niet om een nieuwe badkamer heen. Grando Keukens & Bad biedt u de nieuwste trends voor een moderne badkamer.

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang voorbij. De badkamer moet een plek zijn om met een fijn gevoel je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. "Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren, dat is waar Grando goed in is", vertelt Marc Bartels van Grando Delft.

Vernieuwde showroom
Al sinds 1965 helpt Grando klanten bij het realiseren van al hun badkamerdromen. Wat daar nu bij komt kijken, is een gloednieuwe badkamerafdeling met de nieuwste ontwikkelingen. "De nieuwste tegels, moderne wasbakken, losstaande badkranen en mat sanitair. Alles waar tegenwoordig veel vraag naar is kunt u bij ons vinden." De nieuwe showroom brengt zelfs digitale producten naar de klant, iets waar volgens Marc in de toekomst veel vraag naar gaat komen. "Spiegels met blue-tooth en spiegels met verwarmende elementen. U kunt het allemaal zo gek niet bedenken of wij hebben het."

Persoonlijk advies
"In de showroom van Grando doet u geweldige ideeën op en nemen de adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren", vertelt Marc. Indien gewenst verzorgt Grando ook extra servicewerkzaamheden voor u. Denk daarbij aan de demontage van uw oude badkamer, het verleggen van leidingen, stukadoren en tegelwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of u nu gaat voor puur functioneel, romantisch of juist trendy, in de showroom aan de Schieweg 3 vindt u allerlei voorbeelden van badkamers ter inspiratie.
Of neem alvast een kijkje op www.grando.nl/delft.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1