Scandinavian Christmas
Scandinavian Christmas

Beleef Kerst bij GroenRijk ‘t Haantje!

Algemeen

RIJSWIJK - De decembermaand staat voor de deur, en bij GroenRijk ‘t Haantje in Rijswijk ben je aan het juiste adres voor een betoverende kerstbeleving. Kom langs voor een prachtige kerstboom, de mooiste accessoires en een lekkere kop warme chocolademelk met een winters gebakje in het tuincafé!

Kerstbomen
Kerst is niets zonder een mooie kerstboom. Uiteraard kun je bij GroenRijk terecht voor een kunstboom die niet van echt te onderscheiden is, maar er gaat niets boven de geur van een echte boom. “Die geeft je huis dat authentieke kerstgevoel”, aldus Jean van GroenRijk ‘t Haantje. Bij ‘t Haantje heb je een ruime keuze. “Al onze echte bomen komen uit Denemarken. De bomen uit dit gebied zijn extra stevig door de koude temperaturen daar, waardoor ze langer mooi blijven.” De bomen zijn tevens duurzaam gekweekt. “Wij verkopen enkel kerstbomen met een ‘Pure Nature’-certificaat. Deze worden gekweekt zonder gebruik te maken van milieugevaarlijke pesticiden en kunstmest.” Wie een boom wil komen uitzoeken is bij GroenRijk niet afhankelijk van het weer. “Je hebt bij ons geen gedoe in de regen, want je kunt overdekt je boom uitzoeken en deze na het winkelen buiten afhalen.” Terwijl je je kerstboom uitzoekt, kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie van de koffiekar, die binnenkort bij de kerstbomen staat. Thuis profiteer je vervolgens nogmaals van jouw keuze om bij GroenRijk een boom te kopen. “Wij boren in onze bomen een EasyFix-gat, waardoor jouw boom altijd recht op de standaard staat.”

Kerstaccessoires
Een boom zonder versiering is geen kerstboom. Gelukkig kun je ook voor de volledige aankleding terecht bij GroenRijk! Dit jaar vind je accessoires in vijf betoverende kerstthema’s, zodat er voor iedereen iets magisch te vinden is. Het hoofdthema dit jaar is ‘Funtasy’, een kleurrijk thema dat de rode draad vormt door het gehele tuincentrum. “Het is een circusachtig thema met felle kleuren en vrolijke ornamenten, allemaal door elkaar”, vertelt Denise van GroenRijk. “Niets is te gek. Combineer verschillende kleuren en maak er een bonte boom van, zoals vroeger heel gewoon was. Kinderen vinden dit geweldig!” Hou jij meer van iets klassiekere kleuren? Dan is Santa’s Bakery wellicht iets voor jou. “Het kleurenpalet van Santa’s Bakery is klassiek rood met wit en groen. Santa’s Bakery brengt de wereld van zoete lekkernijen en gezellige kersttradities tot leven.” Pasteltinten vind je terug in Festive Ballroom. “Dit is het romantische kerstthema dit jaar. Poederroze en pistachegroen worden gecombineerd met gouden en parelwitte accenten.” Wil jij de winter in huis halen? Dan is het thema Winter Mornings jou op het lijf geschreven. “Blauw, wit en zilver zijn de kleuren die goed bij dit thema passen. Combineer met ijspegels, ijsberen en natuurelementen voor het ultieme winterse effect.” Hou jij van de Scandinavische stijl? Kies dit jaar dan voor Scandinavian Christmas. “Ga voor kerstaccessoires in aardetinten, wit en ook zwart. Dit thema haalt de knusheid van de wintermaanden goed naar binnen.” Ook nog lampjes nodig om de donkere dagen een beetje te verlichten? Op de verlichtingsafdeling kun je kiezen uit verschillende soorten, kleuren en maten.

Dagje uit
Een dagje uit bij GroenRijk is niet compleet zonder een bezoek aan het sfeervolle tuincafé. Geniet van een lekkere bak koffie, een taartje of één van de vele versbereide gerechten van de menukaart terwijl je omringd wordt door de gezellige kerstsfeer. Heb je kinderen? Voor hen staan de komende periode leuke Sinterklaas- en Kerstworkshops gepland in het tuincentrum. Bekijk de socials en website voor alle activiteiten.

Advies
Kom langs en laat je betoveren door de kerstsfeer bij GroenRijk ‘t Haantje. Uiteraard kun je er ook terecht voor advies, als particulier maar ook als ondernemer. “Regelmatig verzorgen wij de volledige kerstaankleding op kantoren. Daarbij impregneren wij ook bomen voor de brandveiligheid.” Bezoek het tuincentrum aan de Laan van ‘t Haantje 22 in Rijswijk of kijk op www.groenrijkrijswijk.nl voor meer informatie.

Denise vertelt over het hoofdthema Funtasy
Jean is enthousiast over de kwaliteit van de kerstbomen