Jean Lamet helpt je aan een kerstboom, groot of klein!
Jean Lamet helpt je aan een kerstboom, groot of klein!

GroenRijk heeft weer kerstbomen!

Algemeen

RIJSWIJK - Bij GroenRijk 't Haantje vind je alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellige Kerst. Daar mag een mooie kerstboom uiteraard niet bij ontbreken!

"Vanaf dit weekend kun je bij ons terecht voor een mooie kerstboom", vertelt Jean Lamet van GroenRijk in Rijswijk. "Ook dit jaar hebben we verschillende soorten en maten kerstbomen, zodat er voor ieder wat wils bij zit. Daaronder valt natuurlijk de populaire Nordmann, maar bijvoorbeeld ook de Conica. Dat is een soort dwergkerstboompje met hele fijne naaldjes, leuk voor naast de voordeur. Wie een kerstboom koopt bij GroenRijk, geniet van een goede service. Desgewenst slaan we kruizen aan de onderkant van de stam of boren we er een gat in voor de handige kerstboomstandaard Easyfix. Dat is echt een uitkomst. De boom staat altijd recht en het standaard is ieder jaar opnieuw te gebruiken. De aangeschafte kerstboom kan direct mee naar huis, maar je kunt deze ook thuis laten bezorgen."

De perfecte kerstboom
"Ons personeel staat klaar om klanten te assisteren bij hun keuze, zodat zij altijd met de perfecte boom naar huis gaan. Dat geldt niet alleen bij de keuze voor een boom zelf, maar ook bij de keuze voor accessoires. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om de kerstboom thuis te laten optuigen door onze medewerkers. Samen met een decorateur kies je dan eerst kerstdecoratie uit in ons tuincentrum, waarna die bij jou thuis komt om een prachtige kerstboom te creëren. Uiteraard volledig naar wens. En wil je de boom na de feestdagen weer weg hebben? Dan komen wij deze bij je ophalen."

Ziet GroenRijk jou ook snel terug om een mooie boom uit te zoeken? Het tuincentrum is te bezoeken aan de Laan van 't Haantje 22 in Rijswijk. Meer informatie is te vinden op www.groenrijkrijswijk.nl