Met de Brustor B-600 creëert u buiten een prachtige leefruimte
Met de Brustor B-600 creëert u buiten een prachtige leefruimte

Beleef unieke buitenmomenten met Venvo

Algemeen

WATERINGEN - Het hele jaar door genieten van uw tuin en terras? Dat kan met de terras- overkappingen van Venvo Zonwering.

"Wij creëren de perfecte buitenruimte op maat van uw huis, tuin en budget", vertelt Annette de Brabander van Venvo. "Dat doen wij met de hoogwaardige producten van Brustor en Cubola. Daarbinnen is van alles mogelijk, van regen- en zonwerend doek tot systeemoverkapping met roterende en verschuifbare lamellen. Tegenwoordig kun je de zonwering ook gewoon bedienen met je telefoon of tablet. De overkappingen zijn gemakkelijk dicht te maken met glazen wanden of met ZIP-screens, ofwel vlakhangende zonweringen. Zo creëer je een ruimte waar je ook in de winter heerlijk kunt toeven, eventueel met verwarmingslampen."

Leefruimte
"Met de veelzijdige overkappingen van Brustor en Cubola krijg je controle over de inval van zon, wind en regen. Hierdoor kun je de woonkamer als het ware verbreden en heerlijk buiten leven. Of je nu in het zonnetje wilt zitten of juist in de schaduw, in of uit de wind en zowel in de zomer als in de winter."

Zorgeloos
Het familiebedrijf bestaat al 45 jaar, dus mag expert op het gebied van zonwering worden genoemd. De medewerkers weten dan ook hoe zij u moeten adviseren. "Wij kijken naar de mogelijkheden in en rondom uw huis, doen zelf de opmetingen, maken het product op maat en komen het vervolgens bij u thuis monteren. Zo heeft u nergens omkijken naar."

Wilt u die unieke buitenmomenten beleven? Dat kan in de vernieuwde showroom aan de 's-Gravenzandseweg 3 in Wateringen. Kijk op www.venvo.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.