Mike en Peter van HACO Delft helpen u graag bij uw woonkeuze (Foto: Koos Bommelé)
Mike en Peter van HACO Delft helpen u graag bij uw woonkeuze (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

HACO Delft: dé woonwinkel van de regio

Algemeen

DELFT - Bij HACO Wonen en Slapen vindt u inspiratie, woonideeën en meubels tegen een scherpe prijs.

Onze woonwinkel in Delft heeft een ruime showroom en veel servicegerichte medewerkers die samen met u een goede maatwerk keuze maken uit onze bedden, lampen, kasten en woonaccessoires. U bent bij HACO Delft aan het juiste adres als u uw woning in Delft of randgemeentes zoals Rijswijk, Ypenburg of Nootdorp opnieuw in wilt richten. Kom langs in onze ruim opgezette woonwinkel in Delft met maar liefst 1500 m2 showroom.

Trendy
In onze meubelwinkel in Delft vindt u zowel traditionele en klassieke meubels als trendy, industriële meubels en veel smaakvolle woonaccessoires. Onze meubelzaak in Delft vindt u op de goed bereikbare Woonboulevard Leeuwenstein. Parkeren gaat gemakkelijk en gratis, vlak voor onze deur. Daarnaast is HACO Delft ook elke zondag geopend.

Finishing touch
Met smaakvol uitgekozen design meubels is uw woning bijna op maat ingericht. Woonaccessoires zorgen voor de finishing touch en maken uw interieur pas echt persoonlijk. Kijkt u in onze interieurwinkel in Delft zeker eens naar beeldjes, klokken, schilderijen en vloerkleden voor extra charme en diepgang. Een grote spiegel mag eigenlijk niet ontbreken bij uw kledingkast. U kunt er een kiezen voor aan de muur, of deze monteren op een kastdeur. We begroeten u graag in de showroom voor extra inspiratie en advies!

HACO Delft,
Woonboulevard Leeuwenstein
Leeuwenstein 13
Telefoon: 015-2850601
E-mail: hacodelft@haco-wonen.nl

Let op: wij zijn ook open op 2e Kerstdag van 12.00 - 17.00 uur!