Jean:
Jean: "Wil je geld besparen, kom dan naar GroenRijk!" Foto:

ParkingSale met megakortingen bij GroenRijk!

Algemeen

RIJSWIJK - Bij GroenRijk ‘t Haantje profiteer je deze maand van hoge kortingen. Het zijn namelijk de Snoeiharde Kortingsweken! Volgend weekend doet het tuincentrum er nog een schepje bovenop met een spectaculaire ParkingSale. 

Deze maand geniet je bij GroenRijk ‘t Haantje van leuke kortingsacties. Zo kun je nog tot en met woensdag 31 augustus profiteren van maar liefst 25 procent korting op een artikel naar keuze, tegen inlevering van de bonnen uit deze krant. Daarnaast wordt er een ParkingSale gehouden. “Op onze parkeerplaats vind je op zaterdag 27 en zondag 28 augustus showmodellen tuinmeubelen, tuinkussens, potterie en planten met kortingen die hoog oplopen”, vertelt winkelmanager Jean Lamet. “Het lijkt misschien nog ver weg, maar we moeten in ons tuincentrum ruimte maken voor de kerstafdeling die we vanaf september gaan opbouwen. Dat is goed nieuws voor klanten, want onze producten gaan daarom heel voordelig weg.” Zeker met de vooruitzichten op stijgende prijzen volgend jaar, raadt Lamet het aan om nu je slag te slaan. “Alle grondstoffen zijn veel duurder geworden, gasprijzen en vervoerskosten blijven stijgen. Pak je kans en ga voor die financiële meevaller tijdens onze ParkingSale.” Wie de ParkingSale bezoekt, wordt meteen voorzien van een lekker hapje van de barbecue. Op de Bastard wordt met een showtje getoond wat voor mogelijkheden deze barbecue allemaal heeft. Ben je enthousiast, dan is er goed nieuws. Tijdens de ParkingSale krijg je namelijk 25 procent korting op barbecues en accessoires van Bastard. “Wat is er nu mooier dan op een mooie nazomerse dag met familie en vrienden te relaxen op je nieuwe tuinset met heerlijk vlees van je nieuwe Bastard!”

Bezoek het tuincentrum aan de Laan van ‘t Haantje 22 in Rijswijk of kijk op www.groenrijkrijswijk.nl voor meer informatie.