Medewerker Sander Brouwers van GroenRijk 't Haantje feliciteert Hans van Wingerde met zijn BBQ. (foto: ML)
Medewerker Sander Brouwers van GroenRijk 't Haantje feliciteert Hans van Wingerde met zijn BBQ. (foto: ML)

Winnaar RODI Vakantiespel wint BBQ bij GroenRijk 't Haantje

advertenties

RIJSWIJK/DELFT – Bij tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk heeft afgelopen week een prijsuitreiking plaats gevonden. Hans van Wingerde kreeg uit handen van medewerker Sander Brouwers van het tuincentrum aan de Laan van het Haantje 22 een barbecue uitgereikt.

Na een stevige handdruk en de nodige felicitaties van allerlei aanwezigen, mocht hij zijn prijs mee naar huis nemen. Hans van Wingerde is één van de drie prijswinnaars van het RODI Vakantiespel. Deze lezer van de krant Delft op Zondag heeft naar aanleiding van het Vakantiespel een heel leuke foto ingestuurd. Gemaakt tijdens zijn verblijf in Noorwegen. "De foto is genomen bij de waterval in Nærøyfjord, een fjord in Aurland", zegt de heer Van Wingerde. "Leuk dat ik hiermee deze prijs heb gewonnen." De fjord is zeer smal, op sommige plaatsen slechts 250 meter breed, terwijl de omliggende bergen tot 1.750 meter hoog zijn. Sinds 14 juli 2005 staat de Nærøyfjord op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, samen met de Geirangerfjord.

Het tuincentrum
Tuincentrum GroenRijk 't Haantje is sinds vorig jaar bijna verdubbeld qua grootte. De mensen kijken nog steeds hun ogen uit in het meer dan 6.000 vierkante meter grote tuincentrum. Bij GroenRijk 't Haantje kun je terecht op de gigantische afdeling tuinmeubelen, met onder andere hoge tafels en lage banken, de trend van tegenwoordig om lekker te loungen.
De buitenafdeling met buiten- en tuinplanten, maar ook de afdeling met binnenplanten zijn erg in trek. En dan is er natuurlijk de dierenafdeling, waar je niet alleen terecht kunt voor levende dieren, maar ook voor alle toebehoren. Even uitblazen kan in het Tuincafé met terras.
Telefoon: (015) 212 63 59. Internet: www.groenrijkrijswijk.nl.