Kom op vrijdag 8 december naar het Mobiel Media Lab van de politie in Delft of Nootdorp. Hier zal u uitleg krijgen over illegaal vuurwerk.
Kom op vrijdag 8 december naar het Mobiel Media Lab van de politie in Delft of Nootdorp. Hier zal u uitleg krijgen over illegaal vuurwerk.

Stel uw vraag over vuurwerk bij het Mobiel Media Lab van de politie!

Algemeen

DELFT/NOOTDORP - Morgen staat het Mobiel Media Lab in Delft en Nootdorp. Het thema zal in beide gevallen zijn ‘Het is maar vuurwerk’ en u kunt er terecht voor al uw vragen over de gevaren van illegaal vuurwerk en het herkennen van gevaarlijke situaties.

De jaarwisseling komt steeds dichterbij en de eerste knallen van vuurwerk zijn al te horen. Het opslaan en afsteken van illegaal vuurwerk is gevaarlijk en het is daarom belangrijk dat u gevaarlijke situaties altijd doorgeeft aan de politie. Dit is mogelijk via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Mobiel Media Lab
Wil u nou meer weten over de gevaren van vuurwerk en het herkennen van gevaarlijke situaties? Kom dan op vrijdag 8 december naar het Mobiel Media Lab van de politie in Delft of Nootdorp. Hier zal u uitleg krijgen over illegaal vuurwerk. Tussen 09.00 uur en 12.00 uur staat het vuurwerklab op de Papsouwselaan tegenover de ingang van winkelcentrum De Hoven en de oliebollenkraam. In Nootdorp zal het vuurwerklab van 09.00 uur tot 17.00 uur aan de Sportparkweg bij RKDEO staan. In deze speciaal ingerichte vrachtwagen krijgt u de hele dag meer informatie en uitleg.