<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Zaterdag 22 december kunt u het prachtigste vuurwerk bekijken bij Benfried in Den Hoorn (Foto: Elmar Dam)
Zaterdag 22 december kunt u het prachtigste vuurwerk bekijken bij Benfried in Den Hoorn (Foto: Elmar Dam) (Foto: Photographer: Elmar Dam - www.elmar-dam.nl)

Benfried heeft het mooiste vuurwerk van de regio!

  advertenties

DEN HOORN - Benfried heeft ook dit jaar weer het mooiste vuurwerk van de regio!

Als Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken, is dat het teken voor Benfried om de winkel en bunkers vuurwerk klaar te maken. De bunkers worden weer gevuld en een gedeelte van de winkel wordt omgetoverd tot een waar vuurwerkpaleis waar het assortiment wordt tentoongesteld.

Assortiment
Dit jaar is het assortiment weer iets uitgebreid met een nieuwe serie en zo is er voor ieder wat wils. Fop-, scherts- en kindervuurwerk voor de kleintjes en grote boxen, 500 grams siercakes en vuurpijlen voor de echte liefhebbers.

Veiligheid
Natuurlijk staat bij het afsteken van vuurwerk veiligheid voorop. Daarom zijn er speciale veiligheidspakketjes verkrijgbaar met daarin wat aansteeklontjes, een veiligheidsbril en oordoppen. Nota bene: bij aanschaf van een vuurpijlenpakket moet er verplicht een pijlstandaard worden aangeschaft.

Voorverkoop
Dit jaar kunt u ook in de voorverkoop profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Zo zijn er weer een aantal 2 halen, 1 betalen acties en bij elke online bestelling krijg je een gratis Double Blast t.w.v 7,99 euro cadeau. Daarnaast geven wij al gratis vuurwerk weg bij bestellingen in de voorverkoop vanaf 40 euro. Deze aantrekkelijke aanbiedingen zijn in onze webshop te vinden.

Demonstratie
Voor wie nog niet kan kiezen organiseert Benfried een spectaculaire vuurwerkdemonstratie op zaterdag 22 december om 19.00 uur in Den Hoorn. Tijdens deze demo wordt er een greep uit ons assortiment de lucht in geschoten. U kunt dan onder het genot van een warme chocomel, glühwein en/of een oliebol naar al het moois in de lucht kijken en tegelijkertijd uw aantekeningen kwijt op de schietlijst.
We sluiten de show af met een prachtige finale op muziek. Het belooft weer een spektakel te worden!

Informatie
U bent van harte welkom aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn.
Volg ons op Facebook of neem snel een kijkje op www.benfried.com voor ons assortiment!

Adres
Benfried b.v.
Hooipolderweg 1,
2635 CZ Den Hoorn
015-2569356

Tot ziens op zaterdag 22 december!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>