Afbeelding
Foto: Jasper Bosman

Genieten van een voordelig kerstmenu bij PLUS

advertenties

DELFT - Bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn staat deze kerst een belangrijke boodschap centraal.

Goed eten is samen eten. Het draait niet alleen om het eten zelf, maar ook om de mensen waarvoor je het klaarmaakt. Om het diner voor iedereen betaalbaar te houden, introduceert PLUS drie kerstvoordeelmenu's.
De PLUS-vestigingen willen laten zien dat het kerstmenu goedkoop en lekker kan zijn. Er zijn drie kerstmenu's ontwikkeld die bestaan uit een voor- hoofd- en nagerecht. Het voordeligste menu, een pasteibakje met kippenragout, gevulde kalkoenrollade en een feestelijke ijsboomtaart, kost vijf euro per persoon, Het menu voor 7,50 euro is helemaal vegetarisch: pastinaak-mosterdsoep, gevulde pompoen met couscous en feta en als dessert gezouten karamel en peer ijstaart. Het meest luxe menu kost 10 euro en bestaat uit gegrilde zalm met glasnoodles, gemarineerde varkensfiletbraadstuk en een grand dessert.

PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen hebben een geheel nieuw feestdagenassortiment. Het assortiment PLUS FeestMoment bevat ruim 220 betaalbare producten. Het assortiment is breed: van rolladepakketten en vruchtenstollen met banketspijs tot luxe gourmetschotels en vegaproducten. Voor ieder wat wils dus. Alle FeestMoment producten in een doos bevatten leuke tafelgesprekkaartjes. Hiermee ontstaan de mooiste verhalen. Met de feestdagen draait het om liefde én aandacht voor elkaar. PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen hebben alles in huis voor een heerlijke en voordelige Kerst. PLUS Bomenwijk en PLUS Tanthof zijn 1e én 2e Kerstdag geopend; PLUS Martin Panis en PLUS Van Leeuwen zijn 1e Kerstdag gesloten, 2e Kerstdag geopend.
Kijk voor de gewijzigde openingstijden op www.plus.nl