Eric Flink, klaar voor een oud en nieuw vol vuurwerk.
Eric Flink, klaar voor een oud en nieuw vol vuurwerk.

De jaarwisseling slaagt pas ècht met Flink Vuurwerk

advertenties

DELFT – Flink Vuurwerk kijkt samen met zijn klanten uit naar een prachtige jaarwisseling. Het vuurwerk zal de kroon worden op een gezellige Oudejaarsavond. Zoals elk jaar rond deze tijd is de voorverkoop via de website inmiddels begonnen.

De winkel aan de Vulcanusweg 261 is vanaf maandag 18 december open voor bestellingen en de losse verkoop is op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. "Dit is wel belangrijk om te weten, de 31ste zijn we gesloten en is er geen verkoop", zegt Eric Flink. "Maar omdat we altijd een beetje dwars willen zijn, zijn we op zaterdag met een knipoog wat langer open, namelijk tot 24.00 uur."
Nieuw in het door Witte Vuurwerk, voorheen Marijn, gedomineerde assortiment is de King of the Town. Palletvuurwerk van 1.20 meter bij 65 centimeter, met een gewicht van 65 kilogram, een 450 shots cake met diverse aansteeklonten. "Zo krijg je met één stuk vuurwerk een complete show", aldus Flink. "Een geweldig stuk vuurwerk van het merk Explosion."
Witte Vuurwerk heeft ook een nieuwe lijn Enlightment en verder zit het vol met welluidende Engelse namen. Volgens Eric Flink heeft zijn vuurwerkassortiment qua kracht het maximale van het consumentenvuurwerk. "Dus nog net geen professioneel vuurwerk", aldus Flink, die verder ook vuurwerk van het merk Caferata verkoopt. Maar het is vooral Witte Vuurwerk wat de klok slaat. Vol met boxen met 100-shot cakes of 130-shot cakes. "Cakes zijn prettiger dan vuurpijlen, want ze zijn veiliger, die boxen kunnen namelijk niet omvallen bij het afsteken."
En waarschijnlijk tot vreugde van velen, zijn ook de Single Shot Binkies weer vertegenwoordigd. "De hardste single shots van Nederland, ze mogen dit jaar weer", aldus Flink.

Bestellen kan via
www.flinkvuurwerk.nl.