Breng eens een bezoek aan Intratuin Pijnacker!
Breng eens een bezoek aan Intratuin Pijnacker!

Vier het voorjaar bij Intratuin Pijnacker!

Algemeen

PIJNACKER - De natuur ontwaakt en de tuin komt weer tot leven met prachtige bloemen, bladeren en vogels. Het opruimen van bladeren en dode planten is de eerste stap in het klaarmaken van je tuin voor het nieuwe seizoen. Als dat gebeurd is kun je genieten van je tuin. Werken in de tuin is vooral met de seizoenen meegaan. En dat doen ze ook in bij Intratuin Pijnacker. “Wij hebben onze winkel compleet vernieuwd en omgebouwd naar het nieuwe seizoen.” 

“Ook in de winkel zijn we getransformeerd van winter naar voorjaar en dat merk je al bij de eerste stappen die je in onze winkel zet. De afdelingen zijn weer opnieuw ingedeeld en staan vol met groene en bloeiende planten. Inmiddels zijn ook de nieuwste modellen tuinmeubelen, parasols en kussens gearriveerd. En naast een mooie tuinset hoort natuurlijk een barbecue. Onze barbecueafdeling is weer helemaal up-to-date. Je vindt er alles voor je eerste BBQ-feestje dit voorjaar. Als tuincentrum en sfeerwinkel maken we winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoenartikelen. Gastvrij met een gezellige horecagelegenheid en een speelhoek voor kinderen. En altijd bieden we iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.”

Noteer in de agenda: 

Lentekorting - 22, 23 april 2023
“Vier samen met ons de lente! Kom ruiken, kijken en genieten van al het moois dat het voorjaar te bieden heeft. Profiteer van onze scherpe acties, laat je inspireren door alle prachtige bloemen en planten en geniet van alle leuke workshops en activiteiten. Kom je ook?”