Intratuin verrast De Bieslandhof

PIJNACKER – Eind mei verraste Intratuin Pijnacker De Bieslandhof met een prachtige, gloednieuwe loungeset. Deze set schonken ze in het kader van de landelijke actie NLdoet.

De opdracht van het management was helder voor Tonnie Faase, zoek een goed doel in Pijnacker die de loungesets goed zou kunnen gebruiken. “Ik hoorde dat de medewerkers en vrijwilligers bij de De Bieslandhof op dat moment hard bezig waren om de terrassen en de balkons van de bewoners op te knappen”, vertelt Tonnie. “De verrassing was een kers op de taart en samen met de bewoners zijn de sets uitgepakt. Daarna moest er natuurlijk een mooi plekje uitgezocht worden. Er werd direct enthousiast gebruik van gemaakt tijdens de mooie zomerse dagen.”

Over Intratuin
Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoenartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellige horecagelegenheid en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Intratuin, thuis in de natuur!

Meer berichten