Afbeelding

Intratuin Pijnacker opent de kerstshow!

Algemeen

PIJNACKER - “Na wekenlang verbouwen, klussen, opbouwen én decoreren is daar dan eindelijk het moment dat de champagneglazen de lucht in gaan en we kunnen proosten op weer een fantastische kerstshow. Vanaf heden is onze kerstshow geopend. Kom langs en laat je verwonderen.

Als je de entree binnenloopt val je meteen met je neus in de boter en word je ondergedompeld in het mierzoete thema ‘Candy Cane’. Links en rechts zie je etalages van winkeltjes en in het midden rijdt een echt treintje voor de kleintjes.
Op de afdeling minidorpen vind je een grote maquette met winterse uitstraling. Een grote gondel, waarin je echt kunt gaan staan, kijkt uit over de minidorpen. Een stukje verderop kom je Klein Duimpje tegen in de wereld van de Efteling. Kijk maar eens goed rond, alle bekende sprookjes zijn weer aanwezig in dit minidorp. De merken waarmee we deze dorpen opzetten vind je terug in onze schappen. Of je nu op zoek bent naar Lemax, LuVille of liever de voorkeur geeft aan ons eigen Intratuin merk, je vindt het bij Intratuin Pijnacker.
Ben je op zoek naar verlichting? Warm wit, heldere lampjes of bont gekleurd? Intratuin Pijnacker heeft het allemaal in de schappen liggen.

Wist je dat: één snoer verlichting maar 5 kWh is en een televisie al honderd, dus je verbruikt weinig als je de verlichting een dag aan hebt!

Welke kleuren, stijlen, materialen, thema’s en soort decoratie kun je vinden in onze winkel? Ook dit jaar is de kerstshow opgebouwd in thema’s. Je shopt gemakkelijk jouw kerstdecoratie en kun je je per thema laten inspireren. Het is werkelijk weer mooier dan vorig jaar. Zo hebben we ‘Frozen Lake’, met de koele ijzige tinten en een heerlijke buitenpicknick setting met bijpassend gedekte tafel. ‘Pretty Pink Paris’ met een echte Franse etalage van een winkeltje. Zet jezelf op de foto of vraag of iemand de foto maakt terwijl jij schittert in dit thema. Je kunt in de ons restaurant de Proeftuin plaats nemen aan aparte tafeltjes welke ondergedompeld zijn in het thema ‘Bohemian Forest’. De natuur én groen is al een aantal jaar niet meer weg te denken uit de kerstdecoratietrends. Je ruikt het bos bij het zien van de vele bosdiertjes en alle natuurlijke materialen. Ook passen de DIY’s goed in dit thema. Knutsel zelf kerstkransen of ga aan de slag met macramé kerstversiering.
Aan het einde van de Kerstshow kom je langs de kerstkaartenafdeling. Shop alvast een mooi exemplaar, échte post blijft toch altijd leuker dan een digitale groet!

Must See! In het bomenbos staat de bekende gratis Carrousel weer voor de allerkleinste. Neem even plaats en laat ze een rondje mee draaien in de carrousel. Maak zelf een kerstfoto in de sfeervolle setting met grote Gouden stoel.

Ben je moe geworden van al dat ‘Verwonderen’? Strijk dan lekker neer in ons restaurant de Proeftuin! Verwen jezelf met een heerlijke herfstspecial om bij te komen. We kijken uit naar je komst en horen graag wat je van onze kerstshow vindt. Tot ziens bij Intratuin Pijnacker!

Noteer van in je agenda: Op 3 november hebben we een Xmas Kortingsdag gepland staan. Meer informatie volgt op onze website en social media!”

Afbeelding