Sale bij de Intratuin
Sale bij de Intratuin

Kerst Sale bij Intratuin Pijnacker

Algemeen

Pijnacker - Terwijl iedereen thuis met de laatste voorbereidingen bezig is voor de komende feestdagen, kijken wij alweer uit naar de grote uitverkoop van onze kerstartikelen. De tijd is aangebroken dat we afscheid moeten gaan nemen van onze gezellige kerstshow en daarom start op maandag 27 december de Kerst Sale bij Intratuin Pijnacker!

De kerstshow loopt op zijn eind en daarom maken wij ruimte. Alle kerstartikelen kun je nu shoppen tegen super lage prijzen in onze Kerst Sale. Wees er snel bij want van de leukste items is de voorraad beperkt. De Kerst Sale is er voor jullie zodat er heerlijk geshopt kan worden met hoge kortingen. Dat is alvast een mooi begin voor de kerst van volgend jaar, dus grijp je kans. 

Korting
Tijdens de Kerst Sale ontvang je 40% korting op alle kerstartikelen, de leukste merken en de mooiste items, die nu aantrekkelijk geprijsd zijn. Het is onmogelijk om alle producten in dit bericht uit te lichten. Wees dus op tijd en zet op maandag 27 december je wekker zodat jij eerste keus hebt in onze winkel.

Intratuin Pijnacker is maandag 27 december om 08.30 uur geopend. Dat betekent extra vroeg open zodat jij op je gemak kunt shoppen in onze winkel.