Jean op de paasafdeling
Jean op de paasafdeling

GroenRijk maakt zich klaar voor het voorjaar!

Algemeen

RIJSWIJK - Met het voorjaar in aantocht, wordt het tijd om onze aandacht weer te richten op de tuin. Tuincentrum GroenRijk ‘t Haantje verwelkomt het seizoen met een nieuwe collectie aan tuinsets, planten en barbecues, waarmee uw buitenruimte omgetoverd kan worden tot een oase van rust en gezelligheid. Ook vrolijke paasartikelen vindt u nu in het tuincentrum! 

Voor diegenen die hun buitenruimte willen verfraaien, biedt GroenRijk een keuze aan tuinsets in diverse stijlen en materialen. “Een nieuwe trend dit seizoen is kleur”, vertelt winkelmanager Jean Lamet. “Waar mensen voorheen veel kozen voor zwart of grijs, gaan ze nu steeds meer voor vrolijke en lichte kleuren. Dat kan terugkomen in de tuinset zelf, maar we hebben ook een ruime keuze aan buitenkussens om uw huidige tuinset kleur te geven.” Om uw tuin compleet te maken, heeft GroenRijk ‘t Haantje een breed assortiment aan tuinplanten. “We hebben al aardig wat staan, maar de komende periode komt er nog veel meer binnen. Van kleurrijke bloemen tot groenblijvende struiken, er is een overvloed aan keuze om uw tuin op te fleuren.” En laten we het barbecue-seizoen niet vergeten! Bij GroenRijk ‘t Haantje vindt u een uitgebreide selectie aan barbecues, van compacte modellen tot grote gasbarbecues. Dit is ook hét moment om de groene aanslag op uw tegels aan te pakken. Wellicht een minder leuk klusje, maar heel belangrijk. “Wij bieden de juiste reinigingsmiddelen die -in tegenstelling tot schoonmaakazijn en een hogedrukspuit- de kwaliteit van uw tegels niet aantasten.”

GroenRijk ‘t Haantje bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd met speciale jubileumacties. Zo is er een jubileumtuinset afgeprijsd van 2399 euro naar 1699 euro. Elke zes weken komt er een nieuwe aanbieding bij. Dus kom langs bij GroenRijk aan de Laan van ‘t Haantje 22 en laat u inspireren!