Audicien Rob Hagen
Audicien Rob Hagen

Lentehoorweken bij Van der Leeuw Horen!

Algemeen

DELFT - Met de lente in aantocht is het tijd om opnieuw te genieten van het buitenleven, waarbij het gezang van vogels en het geklets op terrassen weer volop aanwezig zijn. Maar hoe goed hoort u deze geluiden? Dat is de vraag die audicien Rob Hagen van Van der Leeuw Horen stelt tijdens de Lentehoorweken.

“We zien altijd een toename in bewustwording van eventuele gehoorklachten tijdens de lenteperiode”, vertelt Rob. “Mensen gaan meer naar buiten en willen weer volop kunnen genieten van alle geluiden om hen heen.” Het belangrijkste doel van de Lentehoorweken is om mensen aan te moedigen hun gehoor te laten testen. “Een gehoortest duurt slechts een kwartiertje en is volledig gratis bij ons. Na de test volgt een adviesgesprek, waarbij we alle opties en mogelijkheden bespreken, zowel preventief als oplossingsgericht. Het verplicht u tot niets, maar het kan veel inzicht geven in uw gehoor. Loop dus eens binnen voor het maken van een afspraak. Wie weet hebben we op dat moment meteen al tijd voor u.”

Hoogwaardige hoortoestellen
De Lentehoorweken zijn niet alleen bedoeld om mensen bewust te maken van hun gehoor, maar ook om het stigma rond hoortoestellen te doorbreken. “Veel mensen denken nog steeds dat hoortoestellen groot en opvallend zijn, maar dat is allang niet meer het geval”, benadrukt Rob. “De toestellen zijn tegenwoordig klein, discreet en soms zelfs volledig op maat gemaakt. De meeste zijn voorzien van een Bluetooth-chip waardoor u via uw hoortoestel kunt bellen, muziek luisteren en zelfs de navigatie eraan kunt koppelen.” Van der Leeuw Horen werkt met hoogwaardige merken zoals Starkey en Oticon, die recentelijk nieuwe hoortoestellen hebben gelanceerd. “De Starkey Genesis AI is een baanbrekend toestel dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om verschillende situaties te analyseren en te optimaliseren voor de gebruiker. Oticons nieuwste model, de Oticon Intent, richt zich op een meer gepersonaliseerde luisterervaring door middel van geavanceerde sensoren die de luisterrichting aanpassen op basis van hoofdbewegingen.”

Klangfinder
Welk hoortoestel goed bij u past, kan bij Van der Leeuw Horen worden getest middels de Klangfinder. Deze geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om klanten direct ter plaatse middels een koptelefoon te laten luisteren en ervaren wat verschillende hoortoestellen voor hen kunnen betekenen. “U hoort niet alleen de omgevingsgeluiden in de winkel, we zetten ook bepaalde situaties in scène. Klanten kunnen middels de Klangfinder aangeven welk merk voor hen het beste werkt.”

HoorCompleet
Bij Van der Leeuw Horen worden de nieuwste hoortoestellen aangeboden voor een aantrekkelijk maandbedrag. “Met HoorCompleet betaalt u drie jaar lang een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en bijstellingen”, legt Rob uit. “Daarna kunnen we het toestel indien nodig vervangen.”

April staat bij Van der Leeuw Horen in het teken van het tienjarig jubileum. Daarover binnenkort meer!

Van der Leeuw Horen
Koornmarkt 82
015 - 82 00 321
info@vdleeuwhoren.nl
www.vanderleeuwhoren.nl

Loop gerust eens binnen bij Van der Leeuw Horen