Jos Koppenaal is uw audicien aan huis
Jos Koppenaal is uw audicien aan huis

Kophuys Horen: uw lokale audicien aan huis

Algemeen

DELFT - Stelt u zich eens voor: optimaal horen en verstaan zonder de moeite van een winkelbezoek. Dat is wat Kophuys Horen u biedt. Met een warme persoonlijke benadering staat audicien Jos Koppenaal voor u klaar. Van uitgebreide hoortesten tot op maat gemaakte oordoppen en hoortoestellen, alles afgestemd op uw comfort en gemak, en dit alles bij u thuis.

Met dertien jaar ervaring als audicien, heeft Koppenaal de groeiende behoefte aan huisbezoeken duidelijk gezien. “Vanuit mijn ervaring zie ik de behoefte aan een audicien aan huis. Een goede audicien aan huis is schaars, daarom heb ik besloten om zelf die stap te zetten.” Recentelijk heeft Koppenaal het keurmerk van de Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg ontvangen. Dit is het symbool van zijn toewijding aan hoogwaardige zorg en kwaliteit. “Met trots draag ik als enige audicien aan huis dit prestigieuze keurmerk.”
Een audicien aan huis kent veel voordelen. “Uiteraard is het makkelijk voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor werkenden. Afspraken zijn flexibel in te plannen, van maandag t/m vrijdag 9.30-20.00 uur en zaterdag 9.00-13.00 uur. Zo is er altijd wel een geschikt moment te vinden.” Ook het feit dat de werkzaamheden in uw eigen omgeving worden verricht, is positief. “Een winkel is vaak klinisch en stil, wat niet representatief is voor het dagelijks leven. Door metingen thuis te doen, kunnen we direct hoortoestellen optimaal aanpassen aan de ruimte waarin u veel tijd doorbrengt. Dankzij mijn mobiele en moderne meetapparatuur kan ik alles wat normaal in een winkel gebeurt bij u thuis uitvoeren.”
Kophuys Horen is een onafhankelijk bedrijf, wat betekent dat de audicien u hoortoestellen van alle topmerken kan aanbieden. “Samen kiezen we het hoortoestel dat perfect bij u past, zodat u weer helder kunt horen en verstaan.” Er is een grote kans dat uw toestel gedeeltelijk vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. “Ook hierbij bied ik begeleiding, als u dat wenst.”

Kophuys Horen rekent geen extra kosten voor service aan huis. Neem voor meer informatie contact op via 070-2054841 of info@kophuyshoren.nl, of bezoek www.kophuyshoren.nl