Afbeelding

Al 9 jaar een gerenommeerd audiciensbedrijf

Algemeen

Als je minder goed gaat horen, is het lastiger om sociale contacten te onderhouden. Een feestje is immers een stuk minder leuk als je niet precies verstaat wat er gezegd wordt. En als je na drie keer navragen nog steeds niet hoort wat de ander tegen je zegt, dan is het risico aanwezig dat je denkt: “Laat maar, ik hoor het toch niet”. Je gaat je afsluiten voor sociale contacten.

JewelEar hoortoestellen in Nootdorp bestaat alweer 9 jaar. En daar zijn ze trots op! Eline Ruiter (eigenaar en reeds 25 jaar audicien) is trots op haar bedrijf: “We streven naar de hoogste standaard. Daardoor hebben we een goede naamsbekendheid, we leveren hoorzorg op het hoogste niveau. Door een uitgebreid netwerk en uitstekende contacten met andere disciplines zoals KNO-artsen, audiologen, psychologen, logopedisten en fystiotherapeuten kunnen wij onze klanten optimaal voorzien van de meest optimale hooroplossing”.

Bij JewelEar kunt u terecht met elk hoorprobleem dat u ervaart. De audiciens zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in meerdere aandoeningen, zoals tinnitus, ouderdomsslechthorendheid, slechthorendheid bij (zeer jonge) kinderen, lawaaibeschadiging, sudden deafness, verkalking van gehoorbeentjes en meer.

De kracht van JewelEar is volgens Eline Ruiter werkelijke betrokkenheid en vakmanschap: “We besteden veel aandacht aan de problematiek van slechthorenden en houden ons continue op de hoogte van de modernste apparatuur en hulpmiddelen. Van belang is dat we zelfstandig en en onafhankelijk zijn. JewelEar is niet merkgebonden, wat betekent dat we altijd het beste van het beste voor mensen hebben. Daarin zien we een uitdaging: topkwaliteit leveren. In alle prijsklassen! Slechthorendheid is een ernstige, sociale handicap. Graag leveren we een bijdrage aan het optimaal functioneren van mensen door hen weer beter of goed te laten horen en zo de kwaliteit van leven te bevorderen.”

JewelEar, Winkelcentrum Parade, Drafbaan 30, Nootdorp, 015-7400400